Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çeşme ve fangriler
bir arkadaşların bana göndermiş olduğu bu hafta sonu çeşme karaada civarında geceleyin yakalanan fangriler. darısı başımıza
74

[Resim: fngr.jpg]

[Resim: fangrDler.jpg]
Bul
pardon ama fangri nedir.Yani bu balıkları ben çupraya benzettim.Demekki onun familyasından gelen bir tür olmalı.Tatlısu avcısı olarak yabancı kaldım.
Bul
haklısın, aynı familyadan olmasına rağmen farklı özellikleri var.
çupra gibi eti cok lezzetlidir.
deniz balıklarında bayağı bir rağbet görür.
Bul
çok güzel balıklar tutana helal olsun büyük usta ali pasinerin balıkve olta adlı kitabında bunlara benzer resim buldum sizlerle paylaşmak istedim orada sinaritle kırma mercanın karşılaştırması var fangrilerede çok benziyorlar sadece bilgi olsun diye yazıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bul
Doktor doğru söylüyor.bereketlı olsun arkadaşım
:0521::0521::0507::0521::0521:
Bul
Aynı familyadan olması söz konusu olabilir. Çünkü benziyorlar tabii farklı özellikler taşımasıda olası bir durum. İyi bir av olmuş tevrik ederim.
Bul

biz burda bunlara mercan diyoruz doğrusu fangri olabilir ama ben mercan demeye devam etcem çünkü burda fangri tuttum desem bana trene baktıkları gibi bakarlar ama mercan tuttum desem bravoları alırım:0507:rastgele..
Bul
havalar tam istediğimiz gibi gitmeye başladı yakında gemi yoluna çıkarız.trollerin demir indirerek pinaları kırdıkları söyleniyor inşallah doğru değildir.Bu çok büyük bir katliamdır sessiz kalmayalım tepki koyalım.ben Mehmet Söğütlünün arkadaşı Ercan sitedeki ismim xxl üstad Eylül den itibaren birlikte çıkabiliriz.İyi ve neşeli avlar dilerim Fangiriler tam kıvamında afiyet olsun.
Bul
xxl üstad,

adım salih,
urla özbek ten balığa çıkıyorum,
genelde uzunada açıklarında balık avlıyorum.
yukarıdaki mesajın bana ait olduğunu düşündüm, umarım yanılmamışımdır. mehmet sögütlü ?
görüşmek ve tanışmak üzere iyi günler dilerim,
ayrıca levrekler çok güzeldi, tebrik ederim.
delta 35

74
Bul
serenay 66 arkadaşımın tanıması bakımından daha net ve iki mercan türü hakındaki ayrıntıları görüntü olarak ekliyorum.1-fangri 2-tonga baş mer.3-kırma mer.[attachment=968][attachment=969][attachment=970]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çeşme ıldırı yaz dönemi avları seabream 13 3,446 25-09-2010, 21:43
Son Yorum: Albatros-gr
  çeşme, şifne Salih Reis 5 4,016 19-08-2006, 18:06
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi