Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atm'den para çekme;
Her birimizin ceplerinde yeterince fazlasıyla bulunan kredi kartlarıyla ilgili yeterince güçlük çektiğimiz bir ortamda bulunmaktayız. Aslında en güzeli hiç kullanmamak, fakat günümüz yaşantısı buna zorladığı için ailemiz ve çocuklarımıza kadar dağıttığımız kartlarla ilgili aklınızın bir köşesinde bulunmasını istediğim çok önemli konu. Olaki tanımadığınız bir şahıs sizi zorla veya tehditle Atm cihazından para çekmeye zorluyor. kartınızın şifresi örneğin 1234. kartı Atm cihazına taktınız şifrenizi tam tersi 4321 girdiniz, para çekme işlemi yinede gerçekleşiyor. Farklı tarafı cihaz bankayı, banka emniyet güçlerini anında uyarıyor. Gerisi Emniyet güçlerine kalmış. Bizler belki bir derecede eş ve çocuklarımız genelde savunmasız kalabiliyor. Bu bilginin hafızalarının bir köşesinde bulunması olası olaylara engel olabilecektir düşüncesindeyim. Başkalarının bizi sömürmesine izin verneyelim.
Bul
Muratım bak bunu bilmiyordum çok güzel bir paylaşım için teşekkür ederim..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
paylaşım için teşekkürler murat.
kimsenin başına gelmez inşallah ama olurda gelirse güzel bir bilgi oldu teşekkürler.
Bul
murat bey paylaşım için tşk..
Bul
Böyle bir uygulama varsa banka bizleri niçin bilgilendirmiyor.Umarım hiç birimiz böyle bir durumla karşılaşmayız,bilgilendirme için teşekkürler murat.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
murat abi güzel bi paylaşım teşekkür ederim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
paylaşım için teşekkürler murat abi Allah kimsenin başına vermesin
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
teskkurler guzel bılgı
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
murat abi bu sistem yeni mi çıkmış,benim bilgim yok.şifre yanlış girilirse 3 hakkın oluyor 3.den sonra kartı alıkoyar,bunu biliyorum,2.bir şifre tanımlaması varmı onuda bilmiyorum, araştırmak lazım,birde soyguncu parayı aldıktan sonra polis onu nasıl bulur oda ayrı konu tabiki,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:murat abi bu sistem yeni mi çıkmış,benim bilgim yok.şifre yanlış girilirse 3 hakkın oluyor 3.den sonra kartı alıkoyar,bunu biliyorum,2.bir şifre tanımlaması varmı onuda bilmiyorum, araştırmak lazım,birde soyguncu parayı aldıktan sonra polis onu nasıl bulur oda ayrı konu tabiki,
Bana Erzurum Adliye Yazı İşleri Müdürü arkadaştan Msn. geldi. bizde merak ederek bugün bir deneme yaptık. Bir sonuç alamadık. İçimizdeki bir banka görevlisi olduğundan sana sormayı düşünüyordum. Acaba böyle bir uygulama varmı. Yinede bir araştırabilirsen memnun olurum. İyi görevler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi