Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuzlanın lüferleri...
bu videoyu lodostan evvel çekmiştim ama göndermek bu güne nasip oldu...sizlere daha evvelde yazdığım gibi benim çok sevdiğim TACİT ağbimle beraber gittiğimiz bir balık avımızı görüntüledim...lüfere zargana yemi nasıl hazırlanır merak edenlerede bu video birazda olsa bilgi verir...bunun gibi daha çok videolar var arada sizlerle paylaşıcam kısmet olursa..(video yüklemesini yeni öğrendimde) ...lüfer yakalamak tabiii ayrı bir zevk..Seerf [GVIDEO]-3820183598134387065[/GVIDEO]
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Tebrikler Kaya ilk video denemen çok iyi.Keşke zargana yemi kestikten sonra iğneye nasıl taktığını da aynı çekimde gösterseydin.Öğretici olurdu.
Yeni videolarını bekliyoruz..
Rastgele..
Bul
kaya abi teşekkürler paylaşım için. Lüferlerde sağlammış Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Kaya paylaşım için teşekkürler çok kısa bir video olmuş yinede ellerine sağlık, zarganayıda flato çıkarmışsınız..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kaya sadece zarganayı ortadan kesmesini öğrendik..balıklar lüferdi herhalde livardakiler
biraz karanlık çekim olmasına rağmen süper görünüyorlar..ayrıntılı bir video yaparsın artık nasılsa işi çözdünAlkisAlkisAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Kaya kardeşim sen bu işi çözdün,darısı başımıza.Lüferlerde nefis görünüyor,bereketli afiyet olsun.AlkisSeerfRasgele.
Bornova - izmir
Bul
kaya abi sabah sabah canım lüfer çekti hem tutmayı hem yemeyi özlemişim Gulumsevideo işi iyi oldu hepsini bekliyoruz rastgeleeSeerf
Bul
harika, abi. diğer videoları da yüklersiniz artık.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
tebrikler guzel av olmus paylasim icin tesekkurlerAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
Video güzeldi ama zargananın igneye nasıl takıldığınında videosu olursa hemen denemek istiyorum Smile Bakarsınız yanlışlıkla bir tanede ben avlarım... Smile
1978 Antalya\'dan acemi balıkçı adayı Adem Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi