Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
soğuk
tüm arkadaşlar günaydın balıktakiler rastgele işine gidenede hayırlı işler dilerim.bilecikte hava buz bayağı üşüdüm.
Bul
Günaydın arkadaşlar eskişehirdede soğuk bir hava (zaten buranın ayazı meşhurdur) Happy hayırlı işler bol kazançlar, balığa çıkacaklara ratgele..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler hastalara acil şifalar balıkta olanlara bereketli avlar dilerim çorluda hava parçalı bulutlu yağış yok sabah ayazı var rüzgar doğudan hafif esiyor rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
günaydın hayırlı işler bol kazançlar ..ahmet eskişehiri anlatmışAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
günaydın,yalovada güneşli fakat soğuk bir gün herkese hayırlı işler.balıktakilere bereketli avlar.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar izmirdede soğuk bir hava var üşütüyor insanı.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tünaydın arkadaşlar sabah 8 de emirgandaydım gider gitmez rapalayla 1 çinekop aldım sabah 8 e kadar herkes güzel balık tutmuş ben balıgı çektim güzel balık olacak dedim sonra kesildi kimse tutamadı,bol istavrit vardı biraz tutup işe geldim yarın sabah daha erken kısmetse oradayım.
herkese rastgele.
Bul
aynen erol abi buradada 3 4 cm kar varıdıda yavaş yavaş eriyo bizim balık işi bitti tembuz a kadarBobo
Bul
balıkcı uğur yazdı:aynen erol abi buradada 3 4 cm kar varıdıda yavaş yavaş eriyo bizim balık işi bitti tembuz a kadarBobo
uğur hasret kaldık kara bizim buralara yağmıyor.
Bul
bucalıfikret yazdı:uğur hasret kaldık kara bizim buralara yağmıyor.

Valla ne yalan söyleyeyim bizde hasret kaldık desem yeri var yağsada hava biraz yumuşasa..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi