Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pisi balığı başladı
arkadaşlar kıyı kumluk yerlerde pisi balığı gelmeye başladı 40 50 gram kurşun 2 lı veya 3 lü köstekli hafıften yemler yere değsin ben yemı ıstavrıt kullandım avuç ici büyüklüğünde cıkıyor ufakları salıyorum yer olarak postanenın arkası dereyle denızın bırlestıği yer bıraz acığı balıkcı erdıncın arkasındakı kayalıktan yat lımanının ıcınde pendık ıskelesının ucunda tel örgünün yanı yalnız sabırlı olmak lazım ıspendek te cıkabılır ılgılenenlere duyurulur yalnız ben aksam aldım gündüz yaparmı bılmem rastgele canlı karıdeslede olur
Bul
harun güzel havadis paylaşım için teşekkürler.
Bul
Harun abim pisi haberleri güzel bende bizim bu tarafta denemeler yapıyorum ama hep vatoslar geliyor ama denemeye devam hedef kalkan ve pisi paylaşımın için teşekkür ederim saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
harun bilgiler için teşekkürler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bilgiler için teşekkür Harun..
Bul
inşallah kilo kilo alırsınnız abilerSeerf
Bul
yalovalı arkadaşlar olarak balık meraları konusunda birbirimizi bilgilendirmemiz daha verimli avcılıklar yapmamızayardımcıolacaktır bilgiler için harunabiye teşekkürler hepinize rastgesin
Bul
Yalovalı arkadaşlara şimdiden rasgele
Sazanları özledim...
Bul
çok yakalarsanız bizede gönderin olmazmıHehe
şimdiden afiyet olsun diyelim o zaman sizlere.
Bul
harun bey paylaşım için teşekkürler bu tarz paylaşımlar sayaesinde güzel avlar yapılabiliyor zaten amacımızda bu yani herşeyi paylaşmak.teşekkürler Alkis
(bu arada kullanıcı panelinden yaş bilginizi girerseniz iyi olur teşekkürler.)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi