Yorumları: 65
Konuları: 7
2 gün önce balığa gittik.Öğlen 14 gibi karşıya geçtik midye çıkartıp akşama kadar güzelce kurutalım diye neyse yemlerimizi kuruttuk takımlarımızı bağladık ve saat sonunda 20 sularını gösterirken bismillah deyipde oltamı atcam ki o da ne ecabat tarafından büyük bir toz bulutu üzerimize doğru yaklaşıyo işi anlamamla yemleri ve takımları korunaklı bir yere saklamaya başladımki rüzgar vurdu ne rüzgar ama anlatamam kimisinin terliğini kiminin kovasını kiminin takımları uçurdu çok şükür ben yemlerimide takımlarımıda korumayı başardım ama şimdi nolcaktı bütün gün sen uğraş yem aç takım bağla saati geldiğinde olta atama

biraz bekledik önce baktık kesilceği yok gitsekmi kalsakmı diye düşünürken o havada binbaşı emeklisi bi abinin olta salladığını gördüm abi manyakmısın bırak oltayıda gel buraya dedim o da bize siz nasıl gençsiniz asıl,bu havadan korkulurmu gelin buraya dedi hem bakın ben üç parça aldım bile diyince gaza gelip atladık oltaların başına rüzgarla mücadelemizi görmenizi isterdim süper bir savaştı:0507

onra rüzgar kesildi çok şükürde normal avımıza geri döndük işte fırtınalı gecenin balıkları bakalım beyenecekmisiniz;
[attachment=1035]
[attachment=1036]
Yorumları: 21
Konuları: 1
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Horikasın Azizim vallahi her seferinde içim dışım şey oluyo böyle nasıl diyim ? Yani ben de insanım di mi azizim ? Biraz da beni düşünür insan Burhan'a yazık diyE
Teprik ederim güzel av olmuş.
OOOOOOOOOoooooooooooo Azizim yakışır valla güzel olmuş havayı kollamayı ihmal etme sakın bozduğunu hissettiğin anda balığı bitir ve dön ama o havadada her zaman balık çok gelir bizede olmuştu marmarada 60 kuvvet hava yemiştik sonunda tebrikler
balıkları beyendiğinize çok sevindim dostlarım:0507:burhan seni düşünmem mi hiç ali abile balığa gideceğin için belki senden daha çok seviniyorum:0507:şimdiden rastgele size:0507:
Yorumları: 105
Konuları: 15
abi harika bir iş çıkarmışsınız
kurt bulanık havayı sever diye boşuna söylememiş büyüklerimiz
bakın binbaşım nasılda atlamış bulanık havaya
:0507:burhan ın yorumlarının verdiği havayı da bu siteye hiçbir balık veremz vallahi
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Merhaba
Balıklar gerçekten çok güzel.Tebrikler.
Bu yaz 3 gece bende kilitbahirde olta attım.kalenin önünde. ama hiç böyle iri karagöz almak nasip olmadı. Çipura ise 1 kere bile uğramadı

yem olarak süline kullanmıştım.
Limandaki mendirekten ve motordan inince sağ taraftaki mevkide hiç avlanmadım. Gittiğim yer mi yanlış sizce?
Rastgele
balikoltasi kardeş valla ben kıyıdan avlanıyorum ve favori avlanma yerim arabalıların yanaştığı kayalıklar ordaki kahvenin hafif sağından atıyorum gece avlanıyoruz sabahlıyoz.kalenin önünde ufak bir iskele var barut iskelesi ordada gece iyi av olur sadece sülünede deneme benim favori yemim güzel olarak kurutulmuş midye ama mamun,boru kurtuda iş yapıyo

bu arada çanakkalede ne işiniz var istanbuldan katılıyorum demişsin burlardasınız beraberde gidebiliriz balığa:0507:iyigünler rastgele...
Çanakkaleye yaklaşık 19 senedir gelirim yazları tatil amaçlı.son 4 senedir de oltamıda götürüyorum. şimdiye kadar sadece kale önünde ve barut iskelesinde avlandım. ama şuana kadar da sadece bilek boyuna kadar karagöz ve sizin istakar dediğiniz ( ben sargoz biliyordum)balıklardan tutabildim. çipura yakalama şerefine erişemedim. kısmet..eylülde gelmemek için de kendimi zor tutuyorum

beraber avlanma teklifiniz için ayrıca çok teşekkürler.gelirsem tekrar haber veririm sizede.
rastgele
Bu karagözlerde benim bu yaz tuttuklarımdan...
rastgele..