Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kar yağdı
herkese hayırlı işler.Burası bilecik çok güzel kar yağıyor.Karıda gördük en sonunda.
Bul
tüm dostlarahayırlı işler bol kazançlar.. Rose
eskişehirdede yavaş yavaş sepeliyo daha güzelce yağamadı 4 gözle bekliyoruz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
günaydın arkadaşlar,
istanbulda maslak yüksek oldugundan orada kar yagıyordu aşagıya sarıyere indim yagmur var ama çok kuvvetli poyrazdan rüzgar var sanırım asıl yarın yagacakmış.
herkese hayırlı işler,kolay gelsin,hayırlı günler.
Bul
izmir de sadece yamanlar tarafında kar yapmış oda kayda deger değil herkeze hayırlı işler bol kazançlar
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Yılın ilk karı buralarada düşmeye başladı ama ne yazıkki o kadar bol deil..herkese hayırlı işler bol kazançlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Herkeze günaydın.Sabaha karşı buralarda serpişdirdi yerler tutmadı ama nif dağı,Manisa tarafı bembeyaz görülüyor.Çalışanlara hayırlı işler,balığa çıkanlara rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Kar yağsın su kaynaklarımız için önemli denizlinin doğu girişinde ince çok yavaş yağıyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Herkese günaydın çorluda şu an için güneşli ama çok soğuk bir gün rüzgar kuzeyden sert esiyor rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Herkese günaydın çorluda şu an için güneşli ama çok soğuk bir gün rüzgar kuzeyden sert esiyor rastgele
eşref abi bayadır balık haberleri gelmiyor çıkmıyormusun balığa nerelerdesin.
Bul
ankara güne karla başladı.ben dikmen de oturuyorum.ankaranın yüksek yerlerinden bir yerdir.sabah 7 de aşağı indim.arabanın üzerinde 15 cm kar vardı.kızılaya zor indim.ama kızılayda 2-3 cm kar var.özlemişiz karı.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yasağa Uymayan Balıkçılara Ceza Yağdı LeVrEkCi 22 4,899 25-05-2007, 10:14
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi