Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Amatörbalikci.net sitesine gireli dokuz ay gibi bir zaman geçmesine rağmen bana GOLD ÜYE sıfatını layık gören bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum, Her zaman dediğim gibi bir kez daha söylüyorum,
" İyiki bu siteye gelmişim, iyiki varsınız."
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Gold üye olan arkadaşlarımı kutlar başarılar dilerim..

Kimlerin Gold üye olduğunu tam bilmediğim için bu şekilde yazıyorum..kusura bakmasınlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Bende gold üye arkadaşları kutlar, güzel paylaşımların devamını dilerim.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Yorumları: 16,711
Konuları: 238

arkadaşlar gold üyeliği bizlere layık gördüğünüz için yönetime çok teşekkür ederim ben de arakadşım gibi iyiki bu siteye gelmişim diyorum hepimiz bir aileyiz teşekkürler...
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Bu konu altında tüm Gold üyeleri tebrik ederim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
bucalıfikret yazdı:
arkadaşlar gold üyeliği bizlere layık gördüğünüz için yönetime çok teşekkür ederim ben de arakadşım gibi iyiki bu siteye gelmişim diyorum hepimiz bir aileyiz teşekkürler...
Uzun_ahmet yazdı:Amatörbalikci.net sitesine gireli dokuz ay gibi bir zaman geçmesine rağmen bana GOLD ÜYE sıfatını layık gören bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum, Her zaman dediğim gibi bir kez daha söylüyorum,
" İyiki bu siteye gelmişim, iyiki varsınız."
gold üyeliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bakıııın fazla şımarmayın

arkadaşlar gönlümüz herkesin daha iyi yerlere gelmesinden yana herkese ultra gold yada admin yapalım ama prosedür gereği seçmemiz lazımdı bi yenilik yapalım dedik böyle yaptık affınıza sığınarak

seçilen arkadaşları bende tebrik ediyorum..
devamı gelecektir.bizi izlemeye devam edin

iyiki burda candaşlık dostluk sevgi ve her şey var
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
gold üyelerimiz hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.