Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teşekkür..
Amatörbalikci.net sitesine gireli dokuz ay gibi bir zaman geçmesine rağmen bana GOLD ÜYE sıfatını layık gören bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum, Her zaman dediğim gibi bir kez daha söylüyorum,
" İyiki bu siteye gelmişim, iyiki varsınız."
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yönetimde bulunan arkadaşlardan gold üyeliğine secilenlerle ilgili bir konu açılır diye bekledim.Uzunun tüm duygu ve düşüncelerine katılıyorum,gold üyeliğine seçilen arkadaşlarımızı kutlar başarılarının devamını dilerimAlkisSeerfAlkis
Bornova - izmir
Bul
Gold üye olan arkadaşlarımı kutlar başarılar dilerim..AlkisSeerf

Kimlerin Gold üye olduğunu tam bilmediğim için bu şekilde yazıyorum..kusura bakmasınlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bende gold üye arkadaşları kutlar, güzel paylaşımların devamını dilerim.
Bul
hayırlı olsun.
Bul
Alkisarkadaşlar gold üyeliği bizlere layık gördüğünüz için yönetime çok teşekkür ederim ben de arakadşım gibi iyiki bu siteye gelmişim diyorum hepimiz bir aileyiz teşekkürler...Alkis
Bul
Bu konu altında tüm Gold üyeleri tebrik ederim Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bucalıfikret yazdı:Alkisarkadaşlar gold üyeliği bizlere layık gördüğünüz için yönetime çok teşekkür ederim ben de arakadşım gibi iyiki bu siteye gelmişim diyorum hepimiz bir aileyiz teşekkürler...Alkis

Uzun_ahmet yazdı:Amatörbalikci.net sitesine gireli dokuz ay gibi bir zaman geçmesine rağmen bana GOLD ÜYE sıfatını layık gören bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum, Her zaman dediğim gibi bir kez daha söylüyorum,
" İyiki bu siteye gelmişim, iyiki varsınız."

gold üyeliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
bakıııın fazla şımarmayın Siyirdim
arkadaşlar gönlümüz herkesin daha iyi yerlere gelmesinden yana herkese ultra gold yada admin yapalım ama prosedür gereği seçmemiz lazımdı bi yenilik yapalım dedik böyle yaptık affınıza sığınarakAffet
seçilen arkadaşları bende tebrik ediyorum..
devamı gelecektir.bizi izlemeye devam edin76
iyiki burda candaşlık dostluk sevgi ve her şey var
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
gold üyelerimiz hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tesekkur Albatros-gr 28 3,693 09-10-2009, 09:12
Son Yorum: bucalı alper

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi