Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehirziyareti
malum akraba ziyareti nedeniyle eskişehire geldim tabiki buarada arap hüseyinle uzun ahmeti görmeden olmazdimi arkadaşlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
selim abi çok hızlısın maşallah daha çaylar sogumadı yaww güzel olmuş ama GulumseAlkis
Bul
ziyaretin bizleri cidden çok mutlu etti.. eskişehire gelip bizleri unutmadığın için ayrıca teşekkür ederim...site olmasa sizleer gibi can dostları abilerimi nasıl tanırdım.çok tatlıda muhabbet oldu ama kısa sürdü daha uzun muhabbetlere selim abi.hepinizi seviyorum dostlar.. eskişehire gelip aramayan olursa kırılım..tüm dostlarımı bekiyorum RoseBalsSefiomSefiom
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sitemizin güzel tarafıda bu her taraftan arkadaşlık ve doslugun oluşması ne kadarda güzel.eskişehire gelipde sizleri görmeden gidilirmi arkadaşlar.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Selim bey çok mutlu oldum ve gururlandım.Bu görüntüleri daha sık görmemiz dileğimle,rasgele.AlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
yaw avcılar ve atıcılar derneğinde oturdunuz bol bol da attınız kuşlar (selim abi) haber verdi Siyirdim
ALLAH muhabbetinizden ayırmasın bu tür olayları daha sık görmemiz ve göstermemiz lazım dostca kalınAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
işte sitemizin farkı budur şu görüntülerin güzelliğine bakın Alkis selim abi eline emeğine sağlık oralara gidipte bize bu güzellikleri yaşattığın için Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:işte sitemizin farkı budur şu görüntülerin güzelliğine bakın Alkis selim abi eline emeğine sağlık oralara gidipte bize bu güzellikleri yaşattığın için Seerf

canım kardeşlerim enkısa zamanda egeyede uzanmayı düşünüyorum sizleride çok özledim görüşmek dileğiyle muratım.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Evet arkadaşlar bu forum sayesinde gerçekten kalıcı ve güzel dostluklar arkadaşlıklar oluştu.Sizlerle olmaktan inanın çok mutluyum.
Teşekkürler Selim,Yalova'ya gelişinde yağmurun azizliğine uğradık ama herzaman bekleriz..
Bul
Alkisişte sitemizin dostluğu abi ve kardeşliği bu avcılar ve atıcılar derneğinin başkanıda yanınızda bizden selam olsun selim abi teşekkürler ege ziyaretine bekleriz.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi