bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla giriyoruz ayrıca sitemizinde 3. yılını doldurmuş bulunuyoruz.
2009 yılı inşallah hepimize saglık,mutluluk,huzur,dostluk kazandırır.
nice mutlu,huzurlu ve saglıklı senelere arkadaşlar
2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2009 tüm dostlara daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER...YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...Saygılar.
Tüm dostlarımın yeni yıllarının hayırlara vesile olmasını dilerim Yeni yılda sağlık , mutluluk ve başarı dilerim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Demek bir yılı daha bitirdik... Umarım yenisi eskisini aratmaz diyerek yeni yıl dileklerime başlıyorum;
-Öncelikle tüm site dostlarımıza bol avlı ve sevdikleri ile geçireceği huzur dolu bir yıl diliyorum. #Tüm dünyaya ise; -Hiç bir günahı olmadan sadece birilerinin hırsları uğruna çocukların ölmediği ve acı çekmediği , -Kendi dininden insanlar acı içerisinde kıvranırken petrol kuyuları başında para kesenlerin ve sadece kendilerini düşünenlerin insafa geldiği, -Yaşamış olduğumuz evimiz (dünyamız) için doğayı koruyacak ve küresel ısınma ile çevre kirliliğine son verecek tedbirlerin ivedi ile alındığı...... Bu dileklerim pek mümkün olmasada bile, dünyayı ve bizleri yönetenlerin kendileri değilde yetimin yoksulun çıkarlarını ön plana çıkaracağı yeni bir yıl diliyorum...