01-01-2009, 15:52
Arkadaşlar ben Fethiyeden ayrıldım ama aklım hep orada. Çünkü Müthiş bir yer. Doğası denizi arkadaşlarım hiç biriniunutamıyorum. Sizlerede tekrar hatırlatıyorum gidin görün hatta bu krizde ekonomik özgürlüğü elinde olup nakidi bulunan tüm arkadaşlar ev alamazlarsa yatırım amaçlı arsa alsınlar. Heryeri güzel. Yaylası var Seki beldesinde Erendağı kayak tesisleri var. Şimdi fiyatlarda çok uygun tüm arkadaşlarım aşağıdaki fotoğrafkara baktıklarında niçin övgü ile söz ettiğimi anlayacaklar. Körfezine girerken doğol dalgakıranı allah vergisi Şovalye adası ve göcek cennetten bir köşe hele o ölüdeniz. Mardinde güzel ama Fethiye çok uzakta kaldı. Allah nasip ederse emekliliğime beş yıl var ve oraya yerleşmek için gün sayıyorum. Balıkçı dostlarımıda bekliyorum. Sevgili dostum ve hocam Beytullah abimede buradan sevgiler. Fethiyeye giderseniz profesyonel bir balıkçı görmek için şehitler anıtının yanına giderek yay1 adlı teknede kendisini bulabilirsiniz.Buyrun seyre. Fotoğraflara baktınız Nasıl haklı değilmiyim.
Tekirdağlıyım ama Fethiye hayranı oldum.Lütfen ömrünüzde birkez de olsa bu cennet köşesini görün.[/font]