Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
babasını yutan jaws a kıyamadı
BABASINI YUTAN JAWS'A KIYAMADI

[Resim: babasini-yutan-jaws-a-kiyamadi_o.jpg]

Avustralyalı Daniel Guest, Beraber Yüzdüğü Babasını Yutan Köpekbalığını Avlamaya Çalışan Yetkilileri 'Babam İstemezdi' Diyerek Durdurdu.

Öldürmekten vazgeçtiler Avustralyalı Brian Guest (51), oğluyla beraber Perth yakınlarında şnorkelle yüzerken uğradığı köpekbalığı saldırısında öldü. Kana bulanan suda Guest’in balıkadam giysisinin parçalarından başka hiçbir iz bulunamadı. Adamın cesedi bulunamayınca köpekbalığını bulmak için av başlatıldı. Kurbanın 24 yaşındaki oğlu Daniel, "Babam olsa köpekbalığının öldürülmesini istemezdi" deyince, Avustralyalı yetkililer, yerini tespit ettikleri "şüpheli" bir köpekbalığını öldürmemeye karar verdiler.
Uzman: Filmlerdeki gibi değil Fremantle Deniz Polisi şefi Greg Trew, "Zaten Guest’i hangi köpekbalığının yuttuğunu bilmeye imkan yok. Okyanus boyunca karşılaştığımız her köpekbalığını suçlu olup olmadığını bilmeden öldürebiliriz" dedi. Önde gelen köpekbalığı uzmanlarından Rory McAuley, "jaws" adlı Hollywood filmlerinde olduğu gibi köpekbalıklarının devamlı insanlara saldıran hayvanlar olduğu tezinin bilim tarafından doğrulanmadığını söyledi.
29.12.2008 01:32
alıntı:haberler.com
Bul
yaw bu hayvan gördüğünü yiyiyor hala bilimsel olarak kanıtlanmadı deniyor anlamadım ben bu Olgunca bir davranış sergilemiş böyle talihsiz bir olaya rağmen demekki babasının deniz tutkusunu iyi biliyormuş, ve kendiside aynı şekilde tutkunmuş.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tebrikler balık nerden bilsin bu adamın oğlu olduğunu.bilse yemezdi babasınıGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tebrikler balık nerden bilsin bu adamın oğlu olduğunu.bilse yemezdi babasınıGulumse
yaww fazlamı geldi hırpalama ne oldu GulumseBoboHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww fazlamı geldi hırpalama ne oldu GulumseBoboHehe
teşekkür ederim kazım abiBoboHi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Vefalı bir düşünce bu.Olayın sonu her ne kadar kötü olursa olsun yinede doğanın kanununa ve yapısına saygı göstermek diye ben buna derim işte.Babasına allah rahmet eylesin ama çocuğa da helal olsun vallaha.Paylaşım için teşekkürler nihat abi saygılar.
Bul
adamda insanlık varmış yani ne yapsın o balığı öldürseydi eline ne geçecek yani Hadiordan
Bul
araphüso26 yazdı:tebrikler balık nerden bilsin bu adamın oğlu olduğunu.bilse yemezdi babasınıGulumse
hüseyyin abi ne diyon sen yav adam gittimiş bir can gitmiş yav valla bir tek balığa afiyet olsun demediğin kaldıydıSiyirdim
Bul
O kadar çok köpek balığının yaşadığı yerde öldürülen her köpek balığının içine bakılacak olmadı diğeri,diğeri.Oğluda,babasının düşüncelerini bildiği için en doğru yolu seçmiş.Deniz tutkunu Avusturalyalı kardeşimize sabırlar dilerim.Paylaşım için teşekkürler Nihat.
Bornova - izmir
Bul
arkadaşımızın başı sağolsun diyelim merak ettim bizde bu olay olsaydı jaws' ı aramaya çıkılırmıydı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Jaws paniği AFALA 17 2,600 13-06-2007, 22:33
Son Yorum: ALTAYLI
  edremitte 3,5 m lik jaws 7/3/2006 LeVrEkCi 2 1,948 08-03-2006, 14:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi