Bizim buralara palamut sonbaharda geliyor.Bazen az,bazen hic,bazen cok.Fakat bizi cok ugrastiriyorlar.Gecen sene 4-5 tane tutabildim.Onlarida Harunun bana tavsiye ettigi rapalalarin benzeri ile.Balik malzemeleri satan dukkanci bana<<palamut tutacaksan bunu alacaksin >>dedi.Bende sazan gibi atladim.<<oldu bu is >>dedim.Aldigim fotograftaki kasigi sirti ile cok gezdirdim,tik yok.Simdi size soruyorum:bu is yaparmi,bunu daha sirti ile gezdireyim mi,yoksa tablo yapip duvara mi asayim?
faruk abi ben ilk kez böyle bir kaşık görüyorum ama palamutun beyaz tüyede geldigini düşünürsek neden olmasın,elbet bir bildikleri vardır oltacılarında.
LeVrEkCi yazdı:faruk abi ben ilk kez böyle bir kaşık görüyorum ama palamutun beyaz tüyede geldigini düşünürsek neden olmasın,elbet bir bildikleri vardır oltacılarında.
Nihat bana bunu oltaci degil dukkanci verdi.ya satilmiyorda beni kazikladi .tuge geldigini bende duymustum.
Palamutun hayır demediği mavi-gümüş 7-9 cm. rapala ile yanyana gezdirmek lazım. birine gelip diğerine gelmiyorsa anlaşılır. ama bencede gelir bu sahteye. yeterki palamut olan su ve gezdiği derinlik bulunsun.