Yorumları: 6
Konuları: 2
MERHABA
aranıza yeni katılıyorum , balık deyince aklı uçan insanları bulduğuma sevindim çünkü bende öyleyim.
76 doğumluyum, izmirliyim fakat istanbulda yaşıyorum,bir ilaç firmasında çalışıyorum.
kıyıdan ve tekneden balık tutmak en büyük hobim,ege de bu işi çözdüm fakat artık sadece tatillerde, istanbulda ise henüz nerde ne zaman ne tutulur bilmiyorum ama sunu biliyorum mevsimi geldi balik başladı ve benim aklım uçuşa geçmek üzere.
istanbul konusunda yardımlarınızı bekliyorum...
şimdiden teşekkürler.
...............İSTANBUL /////\\\\\\\\\\ ÜSKÜDAR.............
................................1976.............. ..............
.............<º))))>< ©º°¨GKHN¨°º©><((((º>.........
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Aramıza hoş geldin genç... İstanbul'da usta balıkçılar vardır. ALİ rumuzlu Ali abimiz yine Murat Badak isimli arkadaşımız ve birçok arkadaş daha... Ben de İstanbul'dayım ama benimle balığa gitmeni tavsiye etmem... Ya denize uçarsın ya da balık tutmaya tövbe edersin... Tekrar aramıza hoş geldin. Mutlu, umutlu ve esen filân kalıver.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
merhaba arkadaşlar .bende yeni katıldım aranıza.ismim ozan istanbul kadıköy oturuyorum.balık hayatım,herşeyim sizler gibi bende bu işe gönül vermiş durumdayım.merak ettiğiniz balık adresleri varsa bidiğim kadarıyla aktarırım.....görüşmek üzzere arkadaşlar
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Sevgili Balık AND Ozan. Öncelikle ingilizceyi ne kadar çok süper kullandığını belirtmek isterim. Ondan sonra aramıza hoş geldin diyerekten sana sıcak kanlı bir yaklaşımda bulunmak isterim.
Hoş geldin aramıza Ozan. Bu sitede balıklarla ilgili aradığın, bildiğin, bilmediğin herşey mevcut. Hattâ o kadar mevcut ki; ancak bu kadar olur. Balık: Hayatım demişsin. Yanlış demişsin sevgili Ozan'cım. Birşeyi saplantı haline getirmek iyi birşey değildir. Allah göstermesin ya nükleer bir silahla denizlerimiz kurutulursa balık tutamaz olursak ya ? Hastalanıp yataklara mı düşecez sevgili Ozan ? Buna; bilimin anlamsız sorunlara anlam kazandırma amaçlı ortaya fışkırttığı gereksiz bir bilim dalı olan Psikoloji cevap vermektedir.
Der ki psikoloji: Buna saplantı denir.
Aramıza tekrar hoş geldin Ozan. Bizi seçtiğin için herkes adına teşekkür ediyorum.
Amatör Balıkçı Forum
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar iyi vakit gecireceksiniz
:0521::0521::0507::0521::0521:

Yorumları: 105
Konuları: 15
aramıza hoş geldin.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
hoşgeldinizzzzzzzzz
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
BALIK and OZAN -herpes Arkadaşlar aramıza katıldığınızı seyyahatte olduğum icin yeni öğrendim burada hoşca vakit gecirmenizi , sorularınıza ve sorularımıza yeni cevaplar bulmanızı,bulmamızı diler hoş geldiniz rastgele.