Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehir tanıtımı
Yüzölçümü: 13.652 km²
Nüfus: 776.009

İl Trafik No: 26

İsa’dan önce birinci bin yılda Porsuk Nehri kıyılarında Frigyalılar tarafından kurulan Eskişehir Türkiyenin’nin en önemli yol kavşaklarından birisidir.
Yunus Emre, Nasrettin Hoca gibi tarihi kişileri yetiştiren Eskişehir Lületaşı, çeşitli hastalıklara iyi gelen sıcak su kaynakları ile de ünlüdür.
Eskişehir kültürel zenginliği kadar doğal güzellikleri, mutfağı ve alışveriş olanakları ile önemli bir turizm çekim merkezi olmayı hedeflemektedir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Huseyin abi harika fotolar acikcasi eskisehiri bu kadarda guzel oldugunu bilmiyodum
paylasim icin tesekkurlerAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
gerçekten bende eskişehirin bu kadar güzelliklerle dolu bir şehir olabileceğini düşünmemiştim.paylaşım için teşekkürler hüseyin AlkisSeerf
Bul
Arap Şimdi resimleri gören Eskişehire hücum edecek nüfus patlaması olursa sorumlusu sensin SiyirdimHeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hüseyin abi, payulaşım için teşekkürler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Görmiyeli çok değişiklikler olmuş,Eskişehir bir kat daha güzelleşmiş.Paylaşım için teşekkürler arabımAlkisAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
super mıs ya benım en kısa zaman da bı tur atmam lazım buralarda guzel sehırmis.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
evet arkadaşlar küçük ama sevimli güzel bir şehir oldu tüm arkadaşlarımızı beklerizWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
arabım teşekkürler güzel şehir miş kendimi paris te hissettim.AlkisAlkis
Bul
Huseyin daha evvelde konusmustuk..Eskisehire cok geldim,seneler once.Eskisehirin begendigim bir tarafida (bizim Gumulcine gibi)yuruyerek rahat geziyorsun,inis-cikislari yok.Hatirladigim kadar pademliginizde sehrin kenarinda degil mi?paylasim icin tesekkurlerGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eskişehir'den bir kaç kare Uzun_ahmet 39 6,532 28-01-2009, 12:10
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi