Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir tane ama idare eder
bu hafta içi ırmağa gittik balık malık vurmadı insanlar tırıvırıyla av yapıyor yaw böyle şey olurmuSnifsinfçevre köylerden tırıvırıyı alanlar koşup geliyo kardeşim biz 4 tane olta attık balık tık demiyo jandarmayı aryacaktım ama sonradan acıdım aramadım ama canım çok sıkıldı küçük küçük balıkları alıyorlar yav Snifsinfneyse ben kepçeyle yaklaşık 10 tane yemlik çay balığı tuttum aynı gümüşe benziyo bu balıkları aldım eve getirdimbir gece kovada kaldı ertesi gün baraja gittik bu yemleri teker teker atıyom bir şey gelmiyo tam oltaları toplayocam birazda yem kaldıydım bunlarda telef olmasın diye onları saldım bir tane oltayı bekliyom 1 kere vurdu anında olta yamuldu çetim bir porsiyonluk levrek allah bereket versin dedim oltaları topladık geldik(barajdan görüntü alamadım foto makinesini getirmediydim telefon var diye onunda baraja düşürdüm Siyirdimama eve gelince kaloriferin yanına koyduydum bataryasını çıkarıp kurumuş ve çalıştı Siyirdimçalışmasaydı bir balık için bir telefon harcıyacadık yavAffet76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
uğur jandarmayı aramamanı kınıyorum kardeşim sen insanlara acıdın ama insanlar senin çocuk çoluguna acımıyor farkında değilsin heralde.Hadiordansana nacizane abi tavsiyesi dogru bildiğin birşey varsa şüphe etme dogruyu yap yap ki vicdanın rahat uyuyabilesin.ben senin yerinde aynı olayı yaşasaydım jandarmayı aramadıgım için bu gece uyuyamazdım.
telefonun çalışmasına sevindim Gulumse
Bul
Uğur bence tırıvırı atanlara acımıyacaktın hemen şikayetini yapacaktınki tırıvırı atmak neymiş onu anlayacaklardı..

1 tane levrek aldım diyosun sanırım canlı yemle tuttun tahmini nekadar gelirdi kilo ve boy olarak, resimleyemediğin için üzüldüm..

Ceptelefonunu düşürmüşsün buna üzüldüm ama kurutunca çalıştı diyosun bunada sevindim..

Rastgele..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:uğur jandarmayı aramamanı kınıyorum kardeşim sen insanlara acıdın ama insanlar senin çocuk çoluguna acımıyor farkında değilsin heralde.Hadiordansana nacizane abi tavsiyesi dogru bildiğin birşey varsa şüphe etme dogruyu yap yap ki vicdanın rahat uyuyabilesin.ben senin yerinde aynı olayı yaşasaydım jandarmayı aramadıgım için bu gece uyuyamazdım.
telefonun çalışmasına sevindim Gulumse
sorma abiyav valla çok üzüldüm ama o insanlarda bilinç siz her halde biraz bir şeyler konuştuk ama anlamıyorlar Snifsinfdoğru söylüyonuz bir daha hiç ihtimal vermiyecem emin olabilirsinizNayirolamaz
Bul
Uğur,şikayetçi olmadıkca bu tırvırı veya yasak avlanmanın önüne nasıl geçilirSnifsinfhavada güzelmiş demekki karne tatilinde değişiklik olmuşAlkistelefonunun düzeldiğine sevindim,balık içinde afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uğur bence tırıvırı atanlara acımıyacaktın hemen şikayetini yapacaktınki tırıvırı atmak neymiş onu anlayacaklardı..

1 tane levrek aldım diyosun sanırım canlı yemle tuttun tahmini nekadar gelirdi kilo ve boy olarak, resimleyemediğin için üzüldüm..

Ceptelefonunu düşürmüşsün buna üzüldüm ama kurutunca çalıştı diyosun bunada sevindim..

Rastgele..Alkis
dediğim gibi köylü insanlar abicim kanca manca bilmiyorlar anca tırıvırı aslında bu nu satanı arayacaktım köyün bakkalında satılıyomuş inşallah o bakkala bir işmiz düşerde görürsem hemen arayacağım emin olabilirsiniz Hadiordan

levrekta temiz lenmemiş hali bir 600 gr vardı temizlenmiş hali ise yaklaşım 350 400 gr çıktıWink
Bul
orhanekmekci yazdı:Uğur,şikayetçi olmadıkca bu tırvırı veya yasak avlanmanın önüne nasıl geçilirSnifsinfhavada güzelmiş demekki karne tatilinde değişiklik olmuşAlkistelefonunun düzeldiğine sevindim,balık içinde afiyet olsunSeerf
saol orhan abicimSeerf
Bul
Uğur resimleri yüklemişsin güzel olmuş. Bir şey soracam sana hiç orda kaşık veya meps denedinmi bana kalırsa iş yapar gibi geliyor kamış diplerine doğru at çek yapabilirsin bence bir dene..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
WinkWink
Uzun_ahmet yazdı:Uğur resimleri yüklemişsin güzel olmuş. Bir şey soracam sana hiç orda kaşık veya meps denedinmi bana kalırsa iş yapar gibi geliyor kamış diplerine doğru at çek yapabilirsin bence bir dene..
doğru söylüyon abicim hiç denemedim bir denemek lazımSeerf
Bul
Fotoları şimdi gördümAlkisbu arada karnen nasıl evlatHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,440 15-01-2016, 08:42
Son Yorum: yaser2sultan
  bu rapor hafta ici oldu gerci idare edin:) Ruhan Ozgen 15 3,737 24-11-2006, 20:04
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi