Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuttum ! Tuttum !
Mad Selamlar... Saat 16:55 geleli yarım saat oldu.. 20'ye yakın mezgit aldım ancak fotoğraf makinasında problem vardı çekemedim. Neyse sağlık olsun abi napiyim... Sabah 09:30'da başladım bu saate kadar ancak çıktı o kadar mezgit. Aralarından bir tane vardı ki hiç sormayın baba gibi ! Confusedpawn: Bu arada çok feci rüzgâr yedim en az 1 hafta yataktan çıkmam heralde ! Mad İlân ediyorum, şanssızlığımı kırdım ! Mad

Bu arada;
Mezgit için birisi tavuk göğsü kullanmamı söyledi ama haşlanmış mı yoksa çiğ mi olduğunu söylemedi... Oktay, Kâmil ve Eren abi.. Ya da diğer arkadaşlar... Bu konuda beni bilgilendirmeniz mümkün müğ ?
Bul
Tavuk göğsünü önce tuzla sonra buzluğa koy balığa giderken buzluktan çıkartıp aliminyum folyo ya sar. Balığa gittiğin yerde bu tavuk göğsünü ufak ufak kes ve iğneye tak çoğu balıkta bu mevsimde işe yarar.

Ayrıca sonunda balık tuttuğuna çok sevindim. Mevgitler güzel tava olur şimdi :0507:
Bul
tavuk etini haşlarsan kendin ye çiğ olursa mezgite yedir burhan kardeşim94:0507:8995 benimmm eh artık usta bir balıkcı olduğuna göre tutup bizede postalayabilirsin dimi 15
Bul
auhahahahaha haşlarsan kendin ye he... Big GrinBig GrinBig Grin Abi iyi güldük ya. Oktay abi senin dediğini yapıcam. Yarın kalkabilirsem sırtım tutulmazsa kovayı tamamen doldurucam abi. Kâmil abi varya alemsin ya... haşlarsan kendin ye he... Big Grin Hele mezgitlerin irilerini tutayım bak gör sana neler yollayacam.. Ayrıca Kastamonu İnebolu'ya gidicez hafta sonları. Sanırım tekneden sanırım değil de... Tekneden palamut alıcaz abi.. Akşam bir büyükle 3 kilo palamutu mideye indirip komaya giricem...

Big Grin
Bul
78
alkışlar sana.artık zehiri aldın
Bul
Burhan tedbir olarak tutulmaya başlayan yerlere BENGAY sür
Bul
Ozoca Big Grin

Oktay abi BENGAY nedir ? Wat iz bengay ?
Bul
BENGAY is a cream made of some plants which heats your body and keeps you warm. Also it is usefull for articulation pains.

Sanırım açıklayıcı olmuştur.

Eczanelerde bulunur.
Bul
BENGAY is a cream made of some plants which heats your body and keeps you warm. Also it is usefull for articulation pains.

Tahta kurularından mı söz ediyon ? Bazı yerlerde senin vücudun ve muhafazan savaş... bişileri kullan filen ? Confused Ben de lise ingilizcesi var. Mad
Bul
Bengay eklem ağrılarını ısıtarak rahatlatmaya ve ağrıyan bölgeyi sıcak tutmaya yarar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi