Yorumları: 16,360
Konuları: 492
arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum.bazı arkadaşlar sadece kendi konularında cevap yazıyorlar ,bizler bir aile isek her konuda paylaşıma açık olmamız lazım bu yüzden böyle bi konuya açıklık getirmek zorunluluğu duydum.saygılarımla...
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
yalova tatar yazdı:arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum.bazı arkadaşlar sadece kendi konularında cevap yazıyorlar ,bizler bir aile isek her konuda paylaşıma açık olmamız lazım bu yüzden böyle bi konuya açıklık getirmek zorunluluğu duydum.saygılarımla...
Sayın balıkçım sana gönülden katılıyorum, ancak kendim açısından söylüyorum. Bazı konularda sırf mesaj olsun diye yazı yazmamaya çalışıyorum. Her şeye maydanoz oluyor denilirmi ki diyerekten. Ama bütün konuları ve arkadaşların yorumlarını okumaya gayret ediyorum. Saygılar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
herşeye maydonoz ol yaw ne olacakki

ben her konuya yazıyorum ama yazmak olsun diye değil içimden geldigi için yazıyorum biliyorsam yazıyorum bilmiyorsam soruyorum,kızıyorsam kızıyorum eğleniyorsam gülüyorum yani burası strese,bunalıma,panik atağa,herşeye iyi geliyor fındık gibi yani

burada 1 konu 1 kişinin değil arkadaşlar konuların hepsi hepimizindir mümkün oldugu kadar konularda beraber olalım konular çoşsun gitsin ama her konu çossun tabiiki.
mesela son zamanlarda izmir gurubunun konuları harika gidiyor ama ne yazık katılım az herkesin katılımıyla her konu süper olacaktır.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bazi konulara mesaj yazarken,inanin acaba kafami agirtiyorum diye arada dusunuyordum...bu aciklamalarinizdan sonra rahatladim..sagolun
Yorumları: 840
Konuları: 27
bana ne demeli hayatında hiç balık tutmamış biri olarak her şeye katılmaya çalışıyorum herkesin anlayışla karşıladığını düşünüyordum yukarıda yazılanları okudukdan sonra daha bir rahatladım hani.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tatarım görüşlerine aynen katılıyorum, hemen hemen bütün konulara mesaj yazmaya çalışıyorum ama bazı konularada katılım gerçekten az oluyor.
Tatarım teşekkürler bu konuyu açtığın çok iyi oldu..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Bazi konulara mesaj yazarken,inanin acaba kafami agirtiyorum diye arada dusunuyordum...bu aciklamalarinizdan sonra rahatladim..sagolun
faruk abi bende yazmadımmı rahatsız oluyorum yaz bolbol yaz istediğin kadar sınırsız yazmak serbest.arkadaşlar tabiiki kurallara uygun oldugu sürece yazmakta sınır yok herkes her konuya istediği kadar cevap yazsın ki forum hareketsiz kalmasın.
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
Yorumları: 840
Konuları: 27