02-09-2006, 11:38
levrekçibaba hoşgeldin, özlettin abi kendini.başına birşey geldiğini düşündüm.tecrübelerin den bizi bu kadar mahrum bırakma kardeş.
levrekçibaba hoşgeldin.
|
02-09-2006, 11:38
levrekçibaba hoşgeldin, özlettin abi kendini.başına birşey geldiğini düşündüm.tecrübelerin den bizi bu kadar mahrum bırakma kardeş.
02-09-2006, 11:42
Aynen katılıorum. Özel mesaj attıydım Levrekçi Arkadaşa. Ama hiç ortalarda görünmüyodu. Mehmet Usta gibi sır perdesini çekti, kendini ulaşılmaz kıldı ve daha değerli oldu. Adına konu başlığı bile açıldı hoş geldin diye.
Ne saçmalıyorum yav.. ![]() Hoş geldin Levrekci Baba ![]()
02-09-2006, 11:49
levrekçibabadan ve fisherman dan çok şeyler öğrendim.daha da öğreneceğim şeyler var kendilerinden.bu sitede kendileriyle tanışmadan kefal ve çipura avlamıştım.diğerlerinin hepsini sayelerinde avladığımı söylersem yanılmam.en büyük isteğim levrekçibabanın levreklerinden birtane yakalamak.oda levrekçibaba adı zaten.tüoları ondan öğreneceğiz.sevinmem doğal değil mi sizce?
02-09-2006, 11:58
Hocam inan bana, senin sevinişine ben daha çok seviniyorum. Levrekci baba ile sohbet etmişliğimiz yok ama kendisi engin bir bilgiye sahip olup, aynı zamanda da paylaşımcı bir insandır.
Takdir edilmesi gerekenler arasında yerini almıştır. Oktay abiden ben de çok şey öğrendim. Ama gel gör ki; şu beceriksizliğim, şu şanssızlığımla bir tane zargana alamadım.. Hattâ belki okumuşundur olta atarken kendimi kaldırıp denize attım. ![]() Ben bu konuda ne kadar bilgili olursam olayım, beceriksizliğim yüzünden hiç bişi tutamıyorum. ![]() ![]() Afiyet olsun bana. ![]()
02-09-2006, 12:41
teşekkürler arkadaşlar abartmaya gerek yok en cogu balıkçıyız bizde
![]() daha öncede yazdıgım gibi burada olamamak benimde canımı sıktı ama allaha şükürki sadece iş ve özel nedenlerden dolayı uzak kaldım ama bu yaz istedigim gibi degildi toplam da tatilde tuttuklarım dahil 20 kadar levrek 70 kadar lüfer aldım şimdilik ama sanırım lüferler bundan sonra cok daha bol olacak gerçi palamutun bollugu lüferin az olacagına işaret ama bizim oranın yerli balıgı herzaman vardır ki varmıs babam yani büyük reis hergün 10 ila 20 arası lüfer tutuyormuş eskisi kadar sık olmasada arada girip yazmaya ve okumaya calısacagım herkese bol avlar dilerim 2 ay daha lüfer kovalayalım sonra cok arayacagız bu arada sahilden palamut çinekop başlar yavaş yavaş bogaza takılmaya başlarım sabah ları erken saatlerde bazende geceleri istanbul kalenderde takılıyorum cok da zevkli oluyor(sandaldaki kadar olmasada)herkese rastgele
02-09-2006, 13:27
Nihat hoşgeldin özledik walla
02-09-2006, 13:36
eyvallah oktay hoşbulduk şu çıkartmalardan isterim arabaya yapıştırı veriyim bizimde yerimiz belli olsun şimdiden teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
levrekcibaba döndü | LeVrEkCi | 18 | 2,712 |
14-06-2007, 21:49 Son Yorum: LeVrEkCi |