Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
avrasya boat show
selam arkadaşlar avrasya boat show'da bir organizasyon yapalımmı ne dersiniz nihat sen bu işi organine edersin.
ahmet beşiktepe 1968 ist/maltepe
Bul
ahmet güzel olur resimleri unutmayın
Bul
13-22 arası düzenlenecekmiş 21-22 si bana uyan günler veya hafta içi zaten hergün uyar bana tarihi karar verebilirsek duyuralım gelenlerle toplanıp gidelim.yerinde hep birlikte kafa yoralım hangi tekne hangi motor diye bilgiler toplayalım yorumlar yapalım sitedede paylaşalım güzel olur.
eger uygunsa 21 şubat öğleden sonra gidelim.
Bul
Fikret ile ayni fikirdeyim,iyi olur,fotolardanda ote videoda olursa fana olmaz haniSiyirdim
Bul
abi hafta ici olursa gelırım pazartesi of gunum ama olmazsa canınız sagolsun.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
hafta sonu bende bir aksilik olmazsa gelirim.nerede yapılıyor bu boat show .
Bul
Gidecek olan arkadaşlar lütfen bol bol resim çekin şöyle fiyatlarınıda öğreninde buraya yazın bizde öğrenmiş oluruz hiç olmassa fransız kalmayız Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Gidecek olan arkadaşlar lütfen bol bol resim çekin şöyle fiyatlarınıda öğreninde buraya yazın bizde öğrenmiş oluruz hiç olmassa fransız kalmayız Siyirdim
Ahmet,sizde grup olarak gidebilirsiniz.Tatlı suda kullanılan malzemeleri yakından tanıma fırsatınız olurSeerf
Bornova - izmir
Bul
Botlar, tekneler açıkça fazla bilgi sahibi olmadığımız konular. Korkunç rakamlar olduğu duyumlarım var. Yinede bu konuda bilgiler elimiz altında olursa sitemiz ziyaretçileri açısından bilgi kaynağı olabilir.
Bul
geçen sene gittim ben bize yarayacak olanlar sadece kıçtan takma motorlar ve botlar fiber sandallar var diğerleri hep yat ve sürat tekneleri bizi aşan konular ama içlerini girip görebiliyorsunuz .olta ile ilgili hiç bir şey yok.... bu sene bilemem.

yer olarakta yeşilköyde CNR fuar alanında yapılıyor
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boat show HIDIR 17 2,380 15-02-2010, 22:35
Son Yorum: bucalıfikret
  16/12/2007  expo boat show yalova tatar 24 3,819 17-12-2007, 17:05
Son Yorum: tomy77
  boat show 2007 HIDIR 15 2,397 15-12-2007, 12:36