Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 subat2009
Gunaydin,herkeze iyi gunler.Burada yagisli bir hava var.Pazar olupta calisanlara hayirli isler,evde olanlara iyi dinlenceler veeee en onemlisi baliga gideceklere bol sanslar..RsatgeleyinGulumse
Bul
günaydın,buradada sağnak yağış var balık planları iptal oldu yinede bi bakacagım balık varsa yagmurlulada olsa bi yarım saat olta atabilirim.rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:günaydın,buradada sağnak yağış var balık planları iptal oldu yinede bi bakacagım balık varsa yagmurlulada olsa bi yarım saat olta atabilirim.rastgele.
Nihat aksam Biroldan aldigin cinekop taktigini tam denemek firsati,tabii isin musait ise...Gulumserastgele
Bul
bugün çalışmıyorum müsaitim de çok yagıyor faruk abi bakalım esintisiz biryer bulursam yagmur sorun değil de esintili oldumu o zor işte.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün çalışmıyorum müsaitim de çok yagıyor faruk abi bakalım esintisiz biryer bulursam yagmur sorun değil de esintili oldumu o zor işte.
biliyorum,eserken zor oluyor,daha sonra belki ruzgar yatar..bekle biraz
Bul
Günaydın Faruk arkadaşın dediği gibi burası yağışlı, onun içinde hiç balığa neytlenmedik ,balığa gideceklere bol şanslarSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün çalışmıyorum müsaitim de çok yagıyor faruk abi bakalım esintisiz biryer bulursam yagmur sorun değil de esintili oldumu o zor işte.

Esintisiz yer belli Nihat. Bence dene...ama çok yağıyor. biraz zor olabilir.
Bul
günaydın herkese iyi haftasonları izmirde hava yağışlı fırtıınalı kıpırdamak mümkün değil
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
herkese iyi tatiller yalovada sağnak yağış var iştekilere kolay gelsinAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Buradada yağmur var,en önemlisi rüzgar fırtına şiddetinde devam ediyor.Herkeze iyi bir hafta sonu dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi