3 yıla aşkındır evimde kullandığım interneti 4 ay önce çocukların derslerinde düşüş olması nedeniyle iptal ettirdiğimden bu süre zarfında evden siteye girememenin hüznü, iş yoğunluğu nedeniyle de iş yerinden girememenin sıkıntısını yaşadım. Çocukların derslerini düzeltme sözü üzerine windows 95 yüklü eski bilgisayarımı kaldırdığım rafta bırakakarak bugün kendime (daha doğrusu çocuklara, tabi aynı zamanda kendime) yeni bilgisayar siparişi verdim.( Özellikleri İntel Core Dua 4 çekirdek işlemci, 2 GB DDR II Ram, 320 gb hdd, Dvd Writer, 19 Wido secren monitor vs.) yarın geliyor. umarım bir haftaya kadar da Telekomdan bağlattırma işini halledebilirim. 10 yıldır sürekli bilgisayarla çalıştığım halde bilgisayar özellikleri konusunda biraz zayıf olduğumu düşünüyorum. Evde internet olması güzel bir duygu. Kendimizi bundan 4 aydır yoksun bıraktığım için üzgünüm. Saygılar.
Yeni Bilgisayar;
|
10-02-2009, 18:25
hayırlısı olsun murat abi internet evde ihtiyaç oldu artık. tekrardan full time aramızdasın
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
10-02-2009, 18:26
murkican yazdı:3 yıla aşkındır evimde kullandığım interneti 4 ay önce çocukların derslerinde düşüş olması nedeniyle iptal ettirdiğimden bu süre zarfında evden siteye girememenin hüznü, iş yoğunluğu nedeniyle de iş yerinden girememenin sıkıntısını yaşadım. Çocukların derslerini düzeltme sözü üzerine windows 95 yüklü eski bilgisayarımı kaldırdığım rafta bırakakarak bugün kendime (daha doğrusu çocuklara, tabi aynı zamanda kendime) yeni bilgisayar siparişi verdim.( Özellikleri İntel Core Dua 4 çekirdek işlemci, 2 GB DDR II Ram, 320 gb hdd, Dvd Writer, 19 Wido secren monitor vs.) yarın geliyor. umarım bir haftaya kadar da Telekomdan bağlattırma işini halledebilir. 10 yıldır sürekli bilgisayarla çalıştığım halde bilgisayar özellikleri konusunda biraz zayıf olduğumu düşünüyorum. Evde internet olması güzel bir duygu. Kendimizi bundan 4 aydır yoksun bıraktığım için üzgünüm. Saygılar.murat yenı bılgısayarını gule gule kullan hayırlı olsun
10-02-2009, 18:27
Muratcığım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kulanman dileklerimle, çocuklarda havaya uçuyorlardır şimdi kesin..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
10-02-2009, 18:33
murkican yazdı:3 yıla aşkındır evimde kullandığım interneti 4 ay önce çocukların derslerinde düşüş olması nedeniyle iptal ettirdiğimden bu süre zarfında evden siteye girememenin hüznü, iş yoğunluğu nedeniyle de iş yerinden girememenin sıkıntısını yaşadım. Çocukların derslerini düzeltme sözü üzerine windows 95 yüklü eski bilgisayarımı kaldırdığım rafta bırakakarak bugün kendime (daha doğrusu çocuklara, tabi aynı zamanda kendime) yeni bilgisayar siparişi verdim.( Özellikleri İntel Core Dua 4 çekirdek işlemci, 2 GB DDR II Ram, 320 gb hdd, Dvd Writer, 19 Wido secren monitor vs.) yarın geliyor. umarım bir haftaya kadar da Telekomdan bağlattırma işini halledebilir. 10 yıldır sürekli bilgisayarla çalıştığım halde bilgisayar özellikleri konusunda biraz zayıf olduğumu düşünüyorum. Evde internet olması güzel bir duygu. Kendimizi bundan 4 aydır yoksun bıraktığım için üzgünüm. Saygılar.murat abi hayırlı olsun makinen canavarmış güle güle kullanın ![]() ![]() ![]()
10-02-2009, 18:44
hayırlısı olsun abicim yeni bilgisayarın.. güle güle kullan
![]()
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
![]()
10-02-2009, 18:49
Teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten evde olmayınca insan kendini televizyondan kaldıramıyor. Banada bir çok program kötü geliyor. Ancak belgesel kanalı arayıp duruyorum. İnşallah sizlerle geceleri de sohbet edecek imkan bulurum. en azından yoklama kaçağı kalmayız.
10-02-2009, 19:01
abi aldıgın pc nin ozellıklerı super seni yıllarca yarı yolda bırakmadan idare eder sana hayırlı olsun diyeyim saygılar abi
10-02-2009, 19:08
hayırlı olsun murat güzel makine almışsınız güle güle kullanın geceleri çocukları da kendiide fazla baglama bilgisayara
![]() ![]()
10-02-2009, 19:43
Teşekkürler Sedat, Teşekkürler Nihat. Çocuklar boş zamanlarında girsin önemli değil. Ama ben kendimi fazlasıyla sizlere bağladım bile. (birde çocuklara yasak koymaya çalışıyoruz)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bilgisayar için olmazsa olmaz programlar | serpmeci | 2 | 3,158 |
05-02-2008, 19:34 Son Yorum: serpmeci |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi