Arkadaşlar akvaryumda beslediğim türleri değiştireceğimden dolayı akvaryum balıklarımı uygun fiyata elimden çıkarmak istiyorum. Alacak olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Hem özenle büyüttüğüm balıklarımda yabancıya gitmemiş olur. Balıkları istediğiniz zaman gelip görebilirsiniz. Saygılar
Balıkların resimleri için : http://www.amatorbalikci.net/album.php?albumid=255
İrtibat Bilgileri: 0554 746 47 50 , rusansakarya@hotmail.com , öm
Satılan Canlı(lar): Damızlık yunus
Toplu Alım Fiyatı: 100 tl
Adedi: 2 dişi 1 erkek
Boyu: erkek 16 cm , dişler 13-14 cm (cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir. Sürekli düzenli yavru vermektedirler. Bir dişiden 7 , diğerinden 8 batım yavru alınmıştır.
Alan arkadaşa 1 adet 7 cm makrakanta hediyedir.
Satılan Canlı(lar): Pseudotropheus Socolofi (Mavi Prenses)
Toplu Alım Fiyatı: 90 tl
Adedi: 14 adet
Boyu: 6 , 7 cm (cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. Artemia , tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir.Koloni kurmak için büyüttüğüm balıklardır. Şuanda 9 aylık oldular. Saf orjinal mavi prenseslerdir.
Satılan Canlı(lar): Damızlıkaltı Yunus
Adedi: 14 adet (4 adedi yavru)
Boyu: erkekler 9-10 cm , dişiler 7-8 cm , yavru olanlar 6 cm(cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. Artemia , tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir.kendim için büyüttüğüm saf yunus kolonisidir. Dişilerin bile kafası belli olmaya başlamıştır. Büyükler 8 dişi 2 erkek , yavru dediklerim tahmini 2 erkek 2 dişidir. 2 dişi yavru alıp atmıştır.
Balıkların resimleri için : http://www.amatorbalikci.net/album.php?albumid=255
İrtibat Bilgileri: 0554 746 47 50 , rusansakarya@hotmail.com , öm
Satılan Canlı(lar): Damızlık yunus
Adedi: 2 dişi 1 erkek
Boyu: erkek 16 cm , dişler 13-14 cm (cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir. Sürekli düzenli yavru vermektedirler. Bir dişiden 7 , diğerinden 8 batım yavru alınmıştır.
Alan arkadaşa 1 adet 7 cm makrakanta hediyedir.
Satılan Canlı(lar): Pseudotropheus Socolofi (Mavi Prenses)
Toplu Alım Fiyatı: 90 tl
Adedi: 14 adet
Boyu: 6 , 7 cm (cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. Artemia , tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir.Koloni kurmak için büyüttüğüm balıklardır. Şuanda 9 aylık oldular. Saf orjinal mavi prenseslerdir.
Satılan Canlı(lar): Damızlıkaltı Yunus
Adedi: 14 adet (4 adedi yavru)
Boyu: erkekler 9-10 cm , dişiler 7-8 cm , yavru olanlar 6 cm(cetvel ölçüsü)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. Artemia , tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir.kendim için büyüttüğüm saf yunus kolonisidir. Dişilerin bile kafası belli olmaya başlamıştır. Büyükler 8 dişi 2 erkek , yavru dediklerim tahmini 2 erkek 2 dişidir. 2 dişi yavru alıp atmıştır.
Sazanları özledim...