Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15/02/2009 pazar
bu gece havanın soğuması ile yağmur yerini karla karışık ve kara bıraktı galiba beklenen beyaz örtü turan köyüne bu sefer tutacak Affet
izmirde günlerdir aralıksız gece gündüz yağan yağmur akşam hızını kesti ve soğuğa bıraktı yerini, yağmurlar geçti karlar geliyor artık heralde, geliboluda hertaraf bembeyaz olmuş ve hala yağıyordu marmara da nasibini alıyor kardan.izmirde yine yağmur arkası kuru soğuk Snifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Memleket rüzgarın türbülansına girdi batı bölgelerde poyraz orta bölgelerde lodos rüzgar dönüyor tepemizde
Bul
fish or die yazdı:izmirde günlerdir aralıksız gece gündüz yağan yağmur akşam hızını kesti ve soğuğa bıraktı yerini, yağmurlar geçti karlar geliyor artık heralde, geliboluda hertaraf bembeyaz olmuş ve hala yağıyordu marmara da nasibini alıyor kardan.izmirde yine yağmur arkası kuru soğuk Snifsinf
dün oktayla konuştum öyle bir kar yağıyorki dedi lapa lapa göz gözü görmüyor dedi kamerayı açıp seyrettirecekti işim vardı bakamadım.istanbuldada hava soğudu heralde kar geliyor artık.
Bul
Günaydın arkadaşlar.Bugün Mordoğandayım,burada bulutlu rüzgar şu an için cok az.Hepinize gönlünüze göre geçireceğiniz tatil günü dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Herkeze gunaydinlar...burada bulutlu ve soguk bir hava var...baliga gideceklere rastgeleGulumse
Bul
herkese hayırlı günler çorumu soracak olursanızçorum yağmurlu yav bir türlü kar yağmadı gittiSnifsinfSnifsinfSiyirdimHehe76
Bul
hayırlı işler bol kazançlar geçen yıllara göre yağışlı bir hava takvimi var inşallah böyle devam eder..acilen 1 metre kar yağışına ihtiyaç var ağaçlar tomurcuklanmaya başladıAffet
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
dostlar geçen seneki ege bölgesi gezimde büyük menderesin yanından geçmiştim koca nehir kurumuştu gerçektende yağmur biz insanlar için cenab,ı allahtan verilen çok güzel bir nimet hamdolsunki.
Bul
samsunlu yazdı:dostlar geçen seneki ege bölgesi gezimde büyük menderesin yanından geçmiştim koca nehir kurumuştu gerçektende yağmur biz insanlar için cenab,ı allahtan verilen çok güzel bir nimet hamdolsunki.

bolda dua edelim reis inşallah bolca verir yoksa dediğiniz gibi büyük nehirler kurudu geçen yılSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi