Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sedat abiyi ziyaret ettik
Dün sabah Erdemle (h2o4) ile birlikte Sedat abiyi ziyarete gittik. Herşey çok güzeldi. Çok sıcak bir insan bizi çok iyi ağırladı. Akşama kadar misafir etti. Ne zamandır isteyipte bulamadığım akvaryum balıklarını bize verdi. Ona tüm yaptıkları için ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki seni tanımışım , iyi ki senin gibi bir abim var . Herşey için çok ama çok teşekkürler Sedat abi Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
kolay gelsin beyler balık tutmayamı gittiniz akvaryum balığı Gulumse
Bul
akvaryum balığı tutmaya gittik Nihat abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
ne demek kardeşim benim her şey sizin gibi iyi yetişmiş gençler için . saygılar sevgiler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
sitemizin başka bi güzelliği işte bu dostlar sadece sanalda değil gerçekte de dostlar birbirini görerek hobilerimizi arkadaşlığımızı paylaşabiliyoruz sizlere teşekkür ederim dostlar saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Dostluk adına güzel kareler,Ziyaretiniz için siz gençleri,ev sahibi olarak Sedatı kutlarımAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
hadı bakalım rusan balıkların hayırlı olsun..ızmıre gelırsen tropheusları kaparsın benden haberın ola Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Dostluk ,arkadaslik adina guzel kareler...arkadasliginiz daimi olsunAlkissedat sizlerinde sicak ev sahipliginize tebriklerAlkis
Bul
ruşan abi balıkların hayırlı uğurlu olsunAlkisWink
Bul
Winksedat abi inşallah çocuğunun yanındada sigara içmezsin çok zararlı biliyosunWinkSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ziyaret mudanya 12 3,253 30-05-2007, 02:52
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi