Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Sitemizin Kocaeli Gebze takımı değerli iki arkadaşımız Rıfat (maceratorr) ve Nuran (carphunter) bugün telefonla arayarak hal hatır sorduklarında çok memnun olarak kendilerine telefonda epey boşluk vermeleri nedeniyle fırça atayım dedim. Bir ay kadar önce balık için yolda trafık kazası yaptıklarını kendilerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve aracın pert olduğunu söylediklerinde üzüldüm ve geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Ahmet Nuran arkadaşımız balıkta yemek yedikten sonra Türk kahvesi yapar. Bayağıdır çıkmadıkları balık kısmetini açmak için bugün balığa gittiklerini ve kahve içerken akıllarına gelmem nedeniyle aradıklarını söylediler. Hepinizin huzurunda kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Bizlerinde bir çoğumuzun onların gibi çocuklarını var. Çoluk çocuğumuzu yetim bırakmayalım. Lütfen trafik kurallarına uyalım. ve dikkatli olalım. Herkeze sağlıklı günler.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Degerli arkadaslarimiza gecmis olsun....bizim burada bir degim vardir<<mala gelsin,cana gelmesin>.derler
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
murkican yazdı:Sitemizin Kocaeli Gebze takımı değerli iki arkadaşımız Rıfat (maceratorr) ve Nuran (carphunter) bugün telefonla arayarak hal hatır sorduklarında çok memnun olarak kendilerine telefonda epey boşluk vermeleri nedeniyle fırça atayım dedim. Bir ay kadar önce balık için yolda trafık kazası yaptıklarını kendilerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve aracın pert olduğunu söylediklerinde üzüldüm ve geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Ahmet Nuran arkadaşımız balıkta yemek yedikten sonra Türk kahvesi yapar. Bayağıdır çıkmadıkları balık kısmetini açmak için bugün balığa gittiklerini ve kahve içerken akıllarına gelmem nedeniyle aradıklarını söylediler. Hepinizin huzurunda kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Bizlerinde bir çoğumuzun onların gibi çocuklarını var. Çoluk çocuğumuzu yetim bırakmayalım. Lütfen trafik kurallarına uyalım. ve dikkatli olalım. Herkeze sağlıklı günler.
Macerator ve carphuntere geçmiş olsun herkes trafikte dikkatli olsun allah kazalardan hepimizi korusun...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ikisinede ve ailelerinede çok geçmiş olsun.
bu sitede en korktugum şey kötü haberler almaktır kötü olaylar tabiiki olacaktır ama en azından kendi hatalarımızdan gelen hatalara izin vermemeye çalışalım lütfen.çok geçmiş olsun.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Rıfat ve Nuran arkadaşlarımıza geçmiş olsun

Allah beterinden sakınsın.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ALLAH kazalardan belalardan korusun verilmiş sadakaları varmış araç pert olduğuna göre geçmiş olsun
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Geçmiş olsun allah can sağlığı versin mal nasıl olsa yerine gelir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Nuran ve Rıfat arkadaşımıza geçmiş olsun
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan ve belalardan korusun
Sazanları özledim...
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Allah korumuş geçmiş olsun arkadaşlara.Allah bizleri sevdiklerimiden ayırmasın kazalardan belalardan korusun.