Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geçmiş Olsun maceratorr, carphunter;
Sitemizin Kocaeli Gebze takımı değerli iki arkadaşımız Rıfat (maceratorr) ve Nuran (carphunter) bugün telefonla arayarak hal hatır sorduklarında çok memnun olarak kendilerine telefonda epey boşluk vermeleri nedeniyle fırça atayım dedim. Bir ay kadar önce balık için yolda trafık kazası yaptıklarını kendilerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve aracın pert olduğunu söylediklerinde üzüldüm ve geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Ahmet Nuran arkadaşımız balıkta yemek yedikten sonra Türk kahvesi yapar. Bayağıdır çıkmadıkları balık kısmetini açmak için bugün balığa gittiklerini ve kahve içerken akıllarına gelmem nedeniyle aradıklarını söylediler. Hepinizin huzurunda kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Bizlerinde bir çoğumuzun onların gibi çocuklarını var. Çoluk çocuğumuzu yetim bırakmayalım. Lütfen trafik kurallarına uyalım. ve dikkatli olalım. Herkeze sağlıklı günler.
Bul
Degerli arkadaslarimiza gecmis olsun....bizim burada bir degim vardir<<mala gelsin,cana gelmesin>.derler
Bul
murkican yazdı:Sitemizin Kocaeli Gebze takımı değerli iki arkadaşımız Rıfat (maceratorr) ve Nuran (carphunter) bugün telefonla arayarak hal hatır sorduklarında çok memnun olarak kendilerine telefonda epey boşluk vermeleri nedeniyle fırça atayım dedim. Bir ay kadar önce balık için yolda trafık kazası yaptıklarını kendilerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve aracın pert olduğunu söylediklerinde üzüldüm ve geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Ahmet Nuran arkadaşımız balıkta yemek yedikten sonra Türk kahvesi yapar. Bayağıdır çıkmadıkları balık kısmetini açmak için bugün balığa gittiklerini ve kahve içerken akıllarına gelmem nedeniyle aradıklarını söylediler. Hepinizin huzurunda kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Bizlerinde bir çoğumuzun onların gibi çocuklarını var. Çoluk çocuğumuzu yetim bırakmayalım. Lütfen trafik kurallarına uyalım. ve dikkatli olalım. Herkeze sağlıklı günler.

Macerator ve carphuntere geçmiş olsun herkes trafikte dikkatli olsun allah kazalardan hepimizi korusun...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
ikisinede ve ailelerinede çok geçmiş olsun.
bu sitede en korktugum şey kötü haberler almaktır kötü olaylar tabiiki olacaktır ama en azından kendi hatalarımızdan gelen hatalara izin vermemeye çalışalım lütfen.çok geçmiş olsun.
Bul
Rıfat ve Nuran arkadaşlarımıza geçmiş olsunRoseAllah beterinden sakınsın.
Bornova - izmir
Bul
ALLAH kazalardan belalardan korusun verilmiş sadakaları varmış araç pert olduğuna göre geçmiş olsun
Bul
Geçmiş olsun allah can sağlığı versin mal nasıl olsa yerine gelir.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Nuran ve Rıfat arkadaşımıza geçmiş olsun 76
Bul
Çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan ve belalardan korusun
Sazanları özledim...
Bul
Allah korumuş geçmiş olsun arkadaşlara.Allah bizleri sevdiklerimiden ayırmasın kazalardan belalardan korusun.
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum gününüz kutlu olsun.... nurideniz34 2 493 17-08-2016, 10:57
Son Yorum: rusan
  Geçmiş olsun Cihan Deniz 18 2,697 21-09-2012, 14:47
Son Yorum: Köksal
  Yyalçın çölak geçmiş olsun. Uzun_ahmet 54 5,845 16-09-2012, 17:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Helal olsun, güzel haberler... MaVrUşGiL 14 3,066 11-02-2010, 20:48
Son Yorum: ufuktan26
  Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun Salih Reis 33 5,608 30-10-2009, 16:34
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  GeÇmİŞ olsun araphÜso 26 gobekbalığı 84 9,106 28-02-2009, 17:09
Son Yorum: cesuryürek77
  yeni yılınız kutlu olsun ishak BALLICA 33 5,050 31-12-2007, 23:18
Son Yorum: serpmeci
  TÜRKİYEDEKİ GELMİŞ GEÇMİŞ BALIKÇILIK HABERLERİ KILIÇ 3 1,470 06-07-2007, 15:23
Son Yorum: çatalca 84
  Başsağlığı ve Geçmiş Olsun. SerenaY66 28 4,521 11-05-2007, 12:53
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi