Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey gidi gunler heyyy
Aksam eski fotograflari karistirirken...genclik yillarima gittim.Iclerinden bazilarini alip <<hey gidi genclik heyyy>>diye profil albumlerime bir album ekledim.Oradan bazi fotograflari buraya da koyuyorum.
Sizlerde icinizi gecirip HEY GIDI GUNLER HEYYY..diyecekseniz..yalniz demeyin..devamina fotolarinizi.ekleyin hep beraber HEYYY`leyelimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hey gidi gençlik heyyyyAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:hey gidi gençlik heyyyyAlkis
Tesekkurler Fikret..gunlerden..genclik daha uygunAlkis
Bul
Daha gençsiniz Faruk BeyGulumseFark göremiyorum profil fotoğrafınızlaSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Daha gençsiniz Faruk BeyGulumseFark göremiyorum profil fotoğrafınızlaSiyirdim

Tesekkur ederim Bahadir...siz oyle dersenizAlkis
Bul
Daha önce Hüseyin(arap)çocukluk fotoğraflarıyla konu açmıştı,sende gençliği ekledin scanner almak şart oldu artıkSiyirdimgençlik gibisi varmı Faruk.Yinede her yaşın güzelliklerini doya doya yaşamak lazım,paylaşım için teşşekkürlerAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Daha önce Hüseyin(arap)çocukluk fotoğraflarıyla konu açmıştı,sende gençliği ekledin scanner almak şart oldu artıkSiyirdimgençlik gibisi varmı Faruk.Yinede her yaşın güzelliklerini doya doya yaşamak lazım,paylaşım için teşşekkürlerAlkisSeerf

Scanner konusunda ben sansliyim abi,enistem fotograci dukkani oldugu gibi bedavadan takiliyorumSiyirdim
Her yasin guzelliklerini doya-doya yasamak konusunda ayni fikirdeyimAlkis
Bul
hey gidi yaşlanmışlık hey Siyirdim faruk gerçekten neydi o eski günlerHi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:hey gidi yaşlanmışlık hey Siyirdim faruk gerçekten neydi o eski günlerHi

Tabii abi ya..genclik fotograflarini bir gozden gecirdimi anliyor insanSnifsinf
Bul
Evet arkadaş hey gidi heeeeeeey gençlik Alkis ama Orhan kaptanın dediği gibi her yaşın güzelliklerini doya doya yaşamak nasip etsin hepimize Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi