Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masraflar Benden.
Yarın çekilecek süper loto bana çıkarsa 1.İstanbul 2.Ankara 3.İzmir organizosyonu yapıp tüm yol ve bütün masraflar benden birde kolan aynayayım bari.12.24.36.38.47.49.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
İnşallah sitemiz üyelerimizden birine çıkarAffetsüper loto oynayanlara bol şanslarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bobohadi hayırlısı bide ben yapıyım bariAlkis
Bul
inşallah birimize çıkar ne diyelim kader kısmet valla bende oynuyacağımm bakalımm hayırlısı neyse o olsun....
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
bende 4 tam kolon oynadım bakalım SiyirdimAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bana çıkarsa istinye koyuna iki tekne bağlayacagım biri büyük 100 kişi gezdirebilen gezi teknesi organiasyonlar için olacak biride istanbuldaki üyelerin ve diğer şehirlerden gelen misafirlerimizin balığa çıkıp balık tutabileceği 2 tekne olacak artık isteyen beni arayıp ben balığa gidiyorum diyecek orada kaptan karşılayacak yemek içmek balık tutmak bendensin olacak.
teknelerin ikisindende siteye online canlı yayın olacak kim ne tutarsa ne yerse canlı yayınlanacak.
yani herşey çok güzel olacak Seerf
Bul
ahhhh ahhhh keşke hepsi çok guzel hayallerin Siyirdimsırala sırala bıtmezz...Hehe
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
bana çıkarsa sitemiz full kalkınıp ultra teknolojiyle donanıcak ve site adına tekne alınacak daha neler neler Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bana cıkarsa yapay bir göl veya deniz yapacam isteyen herkes balık tutabilir tekrar salmak şartıyla hehehe
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
hadi hayırlı traşlar SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir yarışmada benden olsun LeVrEkCi 51 4,972 14-12-2009, 00:58
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi