12-03-2009, 15:16 (Son Düzenleme: 12-03-2009, 15:41, Düzenleyen: fish or die.)
Çeşmeden cem diye bir arkadışımızın teknesi resimlerini ve detaylarını gönderiyorum.
Tekne 24 metre resimlerde görüldüğü gibi gayet büyük ve rahatlıkla avlanabileceğimiz kapasitede. Kişi başı fiyatı 25 tl ve mangalda uskumru sardalye bol balık salata makarna dahil. 20 kişinin altına düşmedikçe hiçbir sıkıntımız yok. Genelde avlakları karagöz mercan. Sabah 5 te bile çıkabiliriz saat problemi yok. Akşam suyuna da kalabilme imkanımız var. Yeri Çeşme dalyan limanında. 2Görüşleri alalım ve kesinleştirelim artık
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
slm arkadaslar sitenize murat arkadasın sayesinde üye oldum resimde görülen tekne benimdir organizasyon hakkında sormak istediginiz seyleri burdan murat arkadasıma yada bana sorabilirsiniz baska zamanlarda cesmede balık avı düsünürseniz numarama murattan ulasabilirsiniz herkese iyi günler
cesmelicem yazdı:slm arkadaslar sitenize murat arkadasın sayesinde üye oldum resimde görülen tekne benimdir organizasyon hakkında sormak istediginiz seyleri burdan murat arkadasıma yada bana sorabilirsiniz baska zamanlarda cesmede balık avı düsünürseniz numarama murattan ulasabilirsiniz herkese iyi günler
Cem ailemize hosgeldin
Teknen cok guzel...hayirli isler
cesmelicem yazdı:slm arkadaslar sitenize murat arkadasın sayesinde üye oldum resimde görülen tekne benimdir organizasyon hakkında sormak istediginiz seyleri burdan murat arkadasıma yada bana sorabilirsiniz baska zamanlarda cesmede balık avı düsünürseniz numarama murattan ulasabilirsiniz herkese iyi günler
Cem Bey aramıza hoş geldiniz.Çok güzel bir tekne org. harika olacak gibi.Katılacak arkadaşlara keyifli,eğlenceli bol avlar dilerim.