Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Pazar sabahı 03.30da barışı fevziyi ve hüseyin arkadaşlarımızı alıp balçova migrostan fisher or die(murat) alıp narlıdereden yemlerimizi alıp zeytineline hareket ettik 06.15te tekneye binip avlak yerine hareket ettik çipura için oltalarımızı hazırlayıp suya saldık yaklaşık bir saate kadar hiçbirimiz vuruş almadık oradan başka meraya hareket ettik geldiğimiz meradada oltalarımızı atıp beklemeye başladık orda da hiç birimiz vuruş alamadık ordan başka meraya geçtik orda da vuruş alamadık hemen hemen 100-150 ye yakın etrafımızda avlanan tekneler var gelen bilgilere göre onlarda çipura alamamışlar ben ve murat ikimiz çipura oltalarını toplayıp mercan için üçlü klasik dip oltalarımızı suya saldık daha salar salmaz üçlü erkek mercanları almaya başladık muratla ben adetea yarışır gibi balıkalrı çekiyorduk yaklaşık ben 3-4 kilo erkek mercan çektim murat arkadaşımız da 2.5-3 kg. aldı fevzi arkadaşımız bir gün önceden çok yorgun ve uykusuz olduğu için teknede uyuma moduna geçti barış ve hüseyin arkadaşım onlar çipura için inat edip oltalarını değiştirmediler hareket saatine kadar çipuraya takıldılar fakat bir tane dahi vuruş alamadılar bunun sebebi ise bir gün önceden yunusların oraya gelip balıkları kovalamasıymış sadece kıyıya vardığımızda bir arkadaşımızda 3 adet çipura gördüm bu avımızda diğerleri gibi çok keyifli geçti balık resimlerini çipuraya niyet ettiğim için kendime kızıp çekmedim herkese rastgelsin umarım alttakı kısa metrajlı videomu beğenirsiniz...+[gvideo]-6012360476000150573[/gvideo]
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
16-03-2009, 23:35
(Son Düzenleme: 16-03-2009, 23:44, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Cipura olmadigina uzuldum...ama olsun erkek mercanlari(biz balada diyoruz onlara)bol tarafindan almissiniz.gene balikciliginiz guzel gecmis...Fevzi`ye nazar degdirdik,goze geldi galiba..olsun oda temiz havada dinlenmis(nasil olsa cipuralar yokmus)..afiyet olsun

videoyu ben acamadim..siz izleyebiliyormusunuz?
tamam simdi actim izleniyor...emeginize saglik
sizdede soguk varmis anlasilan...burasida oyle idi
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Fikret Bey tebrikler, mercanları bulmuşsunuz gene

Çupralarsa ileri haftalara kalmış anlaşılan.Bu hafta havadan mı sudan mı bilinmez gerçekten balık azdı.Gene de güzel av yapmışsınız.Afiyet olsun, rastgele
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
fiko güzel olmuşta hani resimler bukaaamı .millet botla bile çıkmış avlanmaya

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Albatros-gr yazdı:Cipura olmadigina uzuldum...ama olsun erkek mercanlari(biz balada diyoruz onlara)bol tarafindan almissiniz.gene balikciliginiz guzel gecmis...Fevzi`ye nazar degdirdik,goze geldi galiba..olsun oda temiz havada dinlenmis(nasil olsa cipuralar yokmus)..afiyet olsun
videoyu ben acamadim..siz izleyebiliyormusunuz?
tamam simdi actim izleniyor...emeginize saglik
faruk bol miktarda balada aldık çipura olsaydı fevzi kesin alırdı
birdağaki sefere rast gele.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:faruk bol miktarda balada aldık çipura olsaydı fevzi kesin alırdı
birdağaki sefere rast gele.
evet fikret raporda okudum.(baladalar da cok zevkli..ve lezzetli..afiyet olsun)..Fevzi cipura olmadigi icin takilmamis balikciliga

sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:fiko güzel olmuşta hani resimler bukaaamı .millet botla bile çıkmış avlanmaya

erdenim inan millet şaşırmış botlarda motor yok küreklere talim
murat resimleri gönderir.
Yorumları: 717
Konuları: 7
fikret abim tebrikler video konuşmuş yıne...

yalnız fewzi sinir dıyo ama uykuya yenık duşmüş

siz muratla en iyisini yapmışsınız neye nıyet neye kısmet...ne warsa onu tutçan
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur