Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15.03.2009 zeytineli org.
Pazar sabahı 03.30da barışı fevziyi ve hüseyin arkadaşlarımızı alıp balçova migrostan fisher or die(murat) alıp narlıdereden yemlerimizi alıp zeytineline hareket ettik 06.15te tekneye binip avlak yerine hareket ettik çipura için oltalarımızı hazırlayıp suya saldık yaklaşık bir saate kadar hiçbirimiz vuruş almadık oradan başka meraya hareket ettik geldiğimiz meradada oltalarımızı atıp beklemeye başladık orda da hiç birimiz vuruş alamadık ordan başka meraya geçtik orda da vuruş alamadık hemen hemen 100-150 ye yakın etrafımızda avlanan tekneler var gelen bilgilere göre onlarda çipura alamamışlar ben ve murat ikimiz çipura oltalarını toplayıp mercan için üçlü klasik dip oltalarımızı suya saldık daha salar salmaz üçlü erkek mercanları almaya başladık muratla ben adetea yarışır gibi balıkalrı çekiyorduk yaklaşık ben 3-4 kilo erkek mercan çektim murat arkadaşımız da 2.5-3 kg. aldı fevzi arkadaşımız bir gün önceden çok yorgun ve uykusuz olduğu için teknede uyuma moduna geçti barış ve hüseyin arkadaşım onlar çipura için inat edip oltalarını değiştirmediler hareket saatine kadar çipuraya takıldılar fakat bir tane dahi vuruş alamadılar bunun sebebi ise bir gün önceden yunusların oraya gelip balıkları kovalamasıymış sadece kıyıya vardığımızda bir arkadaşımızda 3 adet çipura gördüm bu avımızda diğerleri gibi çok keyifli geçti balık resimlerini çipuraya niyet ettiğim için kendime kızıp çekmedim herkese rastgelsin umarım alttakı kısa metrajlı videomu beğenirsiniz...+[gvideo]-6012360476000150573[/gvideo]
Bul
bır kac resımde benden ....bende fazla resım cekemedım fıkret abının dedıgı gıbı sınırden Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Cipura olmadigina uzuldum...ama olsun erkek mercanlari(biz balada diyoruz onlara)bol tarafindan almissiniz.gene balikciliginiz guzel gecmis...Fevzi`ye nazar degdirdik,goze geldi galiba..olsun oda temiz havada dinlenmis(nasil olsa cipuralar yokmus)..afiyet olsunSeerf
videoyu ben acamadim..siz izleyebiliyormusunuz?
tamam simdi actim izleniyor...emeginize saglik
sizdede soguk varmis anlasilan...burasida oyle idi
Bul
Fikret Bey tebrikler, mercanları bulmuşsunuz geneAlkisÇupralarsa ileri haftalara kalmış anlaşılan.Bu hafta havadan mı sudan mı bilinmez gerçekten balık azdı.Gene de güzel av yapmışsınız.Afiyet olsun, rastgeleSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
fiko güzel olmuşta hani resimler bukaaamı .millet botla bile çıkmış avlanmayaAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Albatros-gr yazdı:Cipura olmadigina uzuldum...ama olsun erkek mercanlari(biz balada diyoruz onlara)bol tarafindan almissiniz.gene balikciliginiz guzel gecmis...Fevzi`ye nazar degdirdik,goze geldi galiba..olsun oda temiz havada dinlenmis(nasil olsa cipuralar yokmus)..afiyet olsunSeerf
videoyu ben acamadim..siz izleyebiliyormusunuz?
tamam simdi actim izleniyor...emeginize saglik

faruk bol miktarda balada aldık çipura olsaydı fevzi kesin alırdı
birdağaki sefere rast gele.Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Fikret Bey tebrikler, mercanları bulmuşsunuz geneAlkisÇupralarsa ileri haftalara kalmış anlaşılan.Bu hafta havadan mı sudan mı bilinmez gerçekten balık azdı.Gene de güzel av yapmışsınız.Afiyet olsun, rastgeleSeerf

bahadır gerçekten bu hafta balık azdı yunusun birgün önce girmesi perişan etti.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk bol miktarda balada aldık çipura olsaydı fevzi kesin alırdı
birdağaki sefere rast gele.Seerf
evet fikret raporda okudum.(baladalar da cok zevkli..ve lezzetli..afiyet olsun)..Fevzi cipura olmadigi icin takilmamis balikciligaSiyirdim
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:fiko güzel olmuşta hani resimler bukaaamı .millet botla bile çıkmış avlanmayaAlkisSeerf

erdenim inan millet şaşırmış botlarda motor yok küreklere talim
murat resimleri gönderir.Seerf
Bul
fikret abim tebrikler video konuşmuş yıne...Alkis yalnız fewzi sinir dıyo ama uykuya yenık duşmüşSiyirdimsiz muratla en iyisini yapmışsınız neye nıyet neye kısmet...ne warsa onu tutçan
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zeytineli org çupra avı bucalıfikret 24 9,422 25-07-2013, 22:50
Son Yorum: bucalıfikret
  zeytineli org çupra videosu bucalıfikret 134 21,781 01-02-2013, 22:27
Son Yorum: Antepli 27
  2006-2009 arası balık avlarım BALIK and OZAN 20 5,333 09-07-2010, 21:29
Son Yorum: MuratHoca
  çinekop nisan 2009 video görüntüleri.. BALIK and OZAN 15 3,596 29-06-2009, 23:27
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi