Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
baya malzemem olmaya başlamış
galiba kıyı balıkçılığına adapte olmuşum,her maslak ava gittigimde 5-10 ala ala kıyı malzemem çantaya sıgmaz oldu tekne takımlarım zaten bir büyük çanta dolusu ereğlideler bunları da biraraya getirince taşınmaz hale gelecekler.hanımla tartışıp duruyoruz bagaja hiçbirşey koyamıyorum çıkar malzemeleri depoya falan koy diyor Gulumse
dahada kancalarımda eksikler var sezona girerken son bir alışverişim daha olacak yazın rahat edeceğim inşallahh.ayrıca 3-4 kg da kurşun arabada geziyor.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Valla Nihat ne diyeyim maşallahın var.Vitrin gibi.Makina da almışsın hayırlı olsun.İyi avlarda kullanman dileğiyle.Seerf

Üstteki resimde yan yana iki kaşık var ucunda birbirine bağlı iğneler var.O takımı nasıl kullanıyorsun?
Bul
oh maşallah abi yazın rahat edersin artıkHappy
hiç malzeme almadan yazı bitirirsin....gelsin balıklarSiyirdimgüle güle kullan...
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
o takımı tekneden uzun olta atarken fleto zargana ya takıyorum yem hiç dağılmadan dümdüz geliyor,benim imzadaki lüfer videosunda bunun kaşıksız hali var yani gaga kancası yerine bu kaşık sonrada kancalar diziliyor zargana dönmeden geliyor.
Bul
nihat abi şov yapmışsın dükkan açarsın biraz daha birikse Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Nİhat arkadaş maşallah sen önümüzdeki sezon için bol bol malzemeleri almışın Alkis iyi günlerde kullanmana Allah nasip etsin ,rastgele
Bul
valla bunları kıyı için aldım ama tekneden 1 büyük levrek tutup bunları amortilemem lazım.eskiden malzemeye fazla önem vermzedim 2 makara misina 1 kutu kanca tamamdı ama şimdi rapala,roglou,kaşık gibi malzemelerden çok güzel verim almaya başladıgım için biraz daha masraf çogaldı.
Bul
Eee vermeden almak olmazmışGulumse
Sen yine koca bir kuzuyu alırsın nasılsaAlkis

.Biz de kıyıdan artık kaç kere atar çekeriz Allah bilir.Şaka bir yana sağlık olsun da Allah yazın at çek yapacağımız günleri nasip etsinAffet
Bul
Nihat çok güzel takım malzemeleri büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Eksiğim var demişsin,bunlar bile çok benceSiyirdimgüle güle iyi günlerde kullan.AlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi