Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupesler tavalık
Çarşamba günü öğleden sonra saat dört gibi kalamar denemesi için benim kol gücüyle giden tekneyle avlağa geldim.Daha kalamar saati olmadığından biraz balık bakayım dediysemde kupesden başka bir şey yok,daha sonra kalamara takıldıysamda görünürde yoklar.Bugün hava öğleden sonra ısınınca evdeki kupesleri tavalığa tamamlamak için yine avlaktaydım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğiyle rasgeleSeerf
Yem=Donmuş Sülünez
Olta=3lü 8 no siyah çapraz kanca

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan Abi, tebriklerAlkisKopez, deniz havası ve dinginlik.HarikaAlkisHafta arası balıkçılığını da yapmışsınız.Hafta sonunu iple çektik ama hava izin vermiyecek sanırım bize.Afiyet olsun tavalıklar tamamlanmıştırGulumseSeerfRasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
abi anca meze çıkmış ama herzaman dediğim gibi o havayı almak bile insana iyi geliyor,darısı başıma Gulumse afiyet olsun rastgele.
kalamarları özledik abi SmileSeerf
Bul
Orhan abi afiyet olsun bir dahaki avının daha bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
orhanekmekci yazdı:Çarşamba günü öğleden sonra saat dört gibi kalamar denemesi için benim kol gücüyle giden tekneyle avlağa geldim.Daha kalamar saati olmadığından biraz balık bakayım dediysemde kupesden başka bir şey yok,daha sonra kalamara takıldıysamda görünürde yoklar.Bugün hava öğleden sonra ısınınca evdeki kupesleri tavalığa tamamlamak için yine avlaktaydım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğiyle rasgeleSeerf
Yem=Donmuş Sülünez
Olta=3lü 8 no siyah çapraz kanca
ORHAN abi tavalık çımış tebrikler hata içide avlanıyorsun bakıyorum yakşır abime Seerf
Bul
AlkisHehe
eşref sürek yazdı:Orhan abi afiyet olsun bir dahaki avının daha bereketli geçmesini dilerim rastgele

orhanabi afiyet le ye avın iyi gitmiş
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Kaptan..Seerf
Bul
Afiyet şeker olsun ağam. Tebrikler. Alkis
Bul
Taze gopa`nin(kusura bakma bizim dedigimiz gibi yazdim)tavasi cok guzel olur..afiyet olsun.....Seerfben takviyeyi bosver ,tuttuklarinin yanina patates kizart,demistim...ama masallah sen tavayi fazlasi ile tamamlamissin
Senin avlakta bulaniklik ne durumda?
Birde hava soguk degilmiydi abi?
Bul
kasap100 yazdı:Orhan Abi, tebriklerAlkisKopez, deniz havası ve dinginlik.HarikaAlkisHafta arası balıkçılığını da yapmışsınız.Hafta sonunu iple çektik ama hava izin vermiyecek sanırım bize.Afiyet olsun tavalıklar tamamlanmıştırGulumseSeerfRasgele...
Bahadır,yarın ve pazar günü fırtına gösteriyor bende tekneyi biraz daha yukarı çekme bahanesiyle şansımı denedim.Teşekkür ederimSeerf

LeVrEkCi yazdı:abi anca meze çıkmış ama herzaman dediğim gibi o havayı almak bile insana iyi geliyor,darısı başıma Gulumse afiyet olsun rastgele.

kalamarları özledik abi SmileSeerf
Kalamara niyet ediyorum fakat değil kalamar balık bile seyrek,yinede tavalık çıktı.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tavalık-zıpkın avıdır Can ARSLAN 15 2,793 24-10-2009, 16:17
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi