Çarşamba günü öğleden sonra saat dört gibi kalamar denemesi için benim kol gücüyle giden tekneyle avlağa geldim.Daha kalamar saati olmadığından biraz balık bakayım dediysemde kupesden başka bir şey yok,daha sonra kalamara takıldıysamda görünürde yoklar.Bugün hava öğleden sonra ısınınca evdeki kupesleri tavalığa tamamlamak için yine avlaktaydım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğiyle rasgele
Yem=Donmuş Sülünez
Olta=3lü 8 no siyah çapraz kanca
Orhan Abi, tebriklerKopez, deniz havası ve dinginlik.HarikaHafta arası balıkçılığını da yapmışsınız.Hafta sonunu iple çektik ama hava izin vermiyecek sanırım bize.Afiyet olsun tavalıklar tamamlanmıştırRasgele...
orhanekmekci yazdı:Çarşamba günü öğleden sonra saat dört gibi kalamar denemesi için benim kol gücüyle giden tekneyle avlağa geldim.Daha kalamar saati olmadığından biraz balık bakayım dediysemde kupesden başka bir şey yok,daha sonra kalamara takıldıysamda görünürde yoklar.Bugün hava öğleden sonra ısınınca evdeki kupesleri tavalığa tamamlamak için yine avlaktaydım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğiyle rasgele
Yem=Donmuş Sülünez
Olta=3lü 8 no siyah çapraz kanca
ORHAN abi tavalık çımış tebrikler hata içide avlanıyorsun bakıyorum yakşır abime
Taze gopa`nin(kusura bakma bizim dedigimiz gibi yazdim)tavasi cok guzel olur..afiyet olsun.....ben takviyeyi bosver ,tuttuklarinin yanina patates kizart,demistim...ama masallah sen tavayi fazlasi ile tamamlamissin
Senin avlakta bulaniklik ne durumda?
Birde hava soguk degilmiydi abi?
kasap100 yazdı:Orhan Abi, tebriklerKopez, deniz havası ve dinginlik.HarikaHafta arası balıkçılığını da yapmışsınız.Hafta sonunu iple çektik ama hava izin vermiyecek sanırım bize.Afiyet olsun tavalıklar tamamlanmıştırRasgele...
Bahadır,yarın ve pazar günü fırtına gösteriyor bende tekneyi biraz daha yukarı çekme bahanesiyle şansımı denedim.Teşekkür ederim
LeVrEkCi yazdı:abi anca meze çıkmış ama herzaman dediğim gibi o havayı almak bile insana iyi geliyor,darısı başıma afiyet olsun rastgele.
kalamarları özledik abi
Kalamara niyet ediyorum fakat değil kalamar balık bile seyrek,yinede tavalık çıktı.Teşekkür ederim