Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam dostlar;
Evimden ve sizlerden 15 gün ayrı kalmanın özlemiyle gelir gelmez geçtim karşınıza. herkeze selam ve saygılarımı sunarım.
Görüntüler eğitim merkezinden, ve çeşitle enstantene.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
amcaoglu ne kadar görüşsek haber alsamda özledik yaww muhabbetini Smilehoşgeldin sefa getirdin Alkis
Bul
Sayılı gün çabuk geçti Murat,Hoş geldinAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
14 Mart 2009 Arnavutköy, bebek sahili sabah 08.00-14.00 4 kg. istavrit ve sonucu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoglu ne kadar görüşsek haber alsamda özledik yaww muhabbetini Smilehoşgeldin sefa getirdin Alkis
Teşekkürler amcaoğlu, hakkını helal et. Kurabiye ve çaylar için. İş yoğunluğundan bebek sahiline gelemedin ama sağlık olsun, Umarım kısa sürede bir org. da görüşmek üzere. Sağolasın.
Bul
orhanekmekci yazdı:Sayılı gün çabuk geçti Murat,Hoş geldinAlkisSeerf
Eyvallah Orhan abicim, özlemle saygılar.
Bul
bebekte hala daha güzel balık alınıyormuş diye duydum demekki orası herzaman balık yapıyor,zaten her geçerim balık çekerler orada.
helal olsun yaww ne demek afiyet olsun
Bul
Ev ve aileden ayrı kalınsa da balıktan, denizden ve avdan ayrı kalmamışsınız Murat Bey.Güzel de av yapmışsınız.TebriklerAlkisAfiyet olsun.SeerfRasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Hoşgeldin Murat.Senin İstanbul'da olduğun günlerde ben de oradaydım (Hemde çok yakın Bakırköy) ama siteye nadiren girebildiğimden geç haberim oldu.Boşta kalan zamanlarımda yağmur-soğuk izin vermedi.Buluşmak isterdim ama kısmet değilmiş.İnşallah Karasu Org.da diyelim artık..Eğitimden kalan zamanda balık avı kafa dinlendirmeye iyi gelmiştir.Rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:Hoşgeldin Murat.Senin İstanbul'da olduğun günlerde ben de oradaydım (Hemde çok yakın Bakırköy) ama siteye nadiren girebildiğimden geç haberim oldu.Boşta kalan zamanlarımda yağmur-soğuk izin vermedi.Buluşmak isterdim ama kısmet değilmiş.İnşallah Karasu Org.da diyelim artık..Eğitimden kalan zamanda balık avı kafa dinlendirmeye iyi gelmiştir.Rastgele..
Abi Nihat söylemişti, ama nasip değilmiş görüşmek. Gerçektende 15 gün yağmur, sulu kar hiç durmadı. Görüşme fırsatımız olsaydı sevinirdim. bi balığa çıktığımız 14 mart güneşliydi oda 12.00 civarı bir dolu bir fırtına 15 dakikada insanlar allak bullak. Allahtan yağmurluk vardı. Fakat boğazda istavrit meşakkatli işmiş, yani göründüğü kadar kolay olmadı. 150 gram kurşunu atıyorsun 130-140 metreye. Boğazın akıntısı nedeniyle 150 metre kadar toplu halde yürüyorsun. Ammada eğlenceli harbiden düşünsene en az 100 aynı istikamette 1 metre ara ile yürüyüşte. Tabi ben bir kaç fırça yedim ama olacak o kadar.Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dostlar kutsal Topraklardan Geldim jr doktor 16 3,161 23-05-2011, 13:10
Son Yorum: hasansenturk72
  herkeze selam b.kral 14 2,813 26-08-2009, 12:07
Son Yorum: ufuktan26
  Selam yycolak 11 2,173 10-05-2009, 01:14
Son Yorum: adem77
  selamün aleyküm ben geldim dostlar erdekli yücel 15 2,929 02-04-2008, 09:11
Son Yorum: balıkcızakir1
  marjan dan selam var LeVrEkCi 12 2,485 11-12-2007, 12:14