Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biraz malzeme,fiyat birazda paylaşım
Arkadaşlar gelen telefonlar üzerine bazı malzemelerde son durumları ve bildiğim bazı detayları yazmayı uygun buldum
Malum doların fiyat değişimiyle piyasalar değişmiş ve istanbul dışı bölgelerde bu fırsatı bilip fiyatlar oturana kadar tutturabildiğine satış yapabilme olasılığına karşı bildiğim fiyatlar ve alternatif ürünlerde bilgilerimi paylaşıcam

1 Rapala olarak bildiğiniz gibi strike pro toptancısı gibiydim ve bu rapalaları 5-5.5 aralığında bir fiyattan alırken doların durumu ve dünya krizi nedeniyle 7.5 -8- 9 -10 tl gibi farklı fiyatlar ortalıkta dolaşmakta en son aldıklarım 7 cm 3 tanesi 20 tl idi ve oda son olacak ve renk serisi kırık yani ne buldunsa onu alacaksın bunun adına seri sonu derler ve uygun olması gerekir ya neyse herkezin malı kendinin olsun biz kendi ekonomimize bakmak zorundayız
Ben ne yaptım ucuz rapalalara yöneldim ve çokda güzel iş yaptılar
1.si Spider rapala aldım 5 cm ve 7 cm 1.9 tl karaköyde ortalama 2 tl deyin

2.si Vobler rapala Bu rapaladan daha çok memnun kaldım yüzüşü ve boy oranı daha güzel bu rapalanında siyah beyaz ve rasimde görülen mavilisini
şu ara devamlı çalışıyorum ve çokda güzel balık alıyor

3. sü Biraz oje kolleksiyonu sahibi olmakta fayda var pahalı rapala olsa bile ojeler herzaman lazım olacaklar

İğneleri ucuzda olsa pahalıda olsa mutlaka değiştiriyoruz bir veya 2 boy büyüğünü koyuyoruz Ben biraz ovner iğne kullandım ama channel iğnede karar kıldım aşağıda resimde gösterdim channel iğneyi. Fransız iğnesi ama resimdekilerden biri orjinal channel diğeri başarılı bir sahtesi her halde ayırt edebilirsiniz

Bu rapala işinde ekonomik olanına yönelme tekne ile avlananlarda pek geçerli olmayabilir ama istanbul çanakkale gibi ilişkenli bölgelerde devamlı takım verme durumunda olanlar için bir vazgeçilmezdir

Makaramda 0.28 sarılı olmakla önünde 0.50 sok var ve makaranın yakın resmini çektimki makaranın doluluk oranını iyi görün diye arkadaşlar makaramız her zaman sıfırına kadar dolu olması gerekmektedir Her gün çalışıyorsa bu misina en fazla 1 haftada bir ileri attıktan sonra kurşunun yere değdiği mesafe kadarlık kısmını değiştirmelisiniz

Birde bot resmi var gayet hoş bir tente yapmışlar tamamen şişirilerek uygulanmış bir tente kendi botuma yapabilirmiyim diye resmini çekmiştim belki sizlerede değişik fikirler verebilir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Harun paylaşım için teşekkürler, bot üstündeki tente bayağı hoş gözüküyor..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
harun maşallahın var toptancı rapalacı gibisin .Wink bilgiler için teşekkürlerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
haruncum bilgilerin için çok teşekkürler arkadaşım...maşallah rapala koleksiyonu yapmışsın allah bol avlar yakalamak nasip etsin ....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
harunum çok güzel bilgiler mutlaka işe yarayacaktır... rapalalar çok güzel botuda satın aldın sandım çok güzelmiş fiyatı ne kadarAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
adasım malzeme ve acıklamalar ıcın tesekkurler takım alırken dıkkatlı olmak lazım saol elıne sağlık
Bul
Sizin Strike Pro koleksiyonu bayağı sağlammışSmile
Geçen Üsküdarda gördüğüm o el yapımı sahteyi bende eve dönerken bir akvaryum hortumu alıp denedim. Fena da birşey çıkmadı ortaya. Bakalım balığın bol olduğu bir zaman mutlaka deneyeceğim.
Ayrıca hiçbiyerde bulamadığım 5 cm.lik strike proları internetten almak zorunda kaldım. 4 tane iş gören renklerden buldum.
Resimde yo-zuri, maria ve strike prolar görülüyor. Şu strikeların serileri bir gelse eksikleri bende tamamlayacağım inşallah.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Böyle malzemeleri gördükçe insanın içi gidiyor, bu gidişle malzemeci dükkanı açsak yeridir. Bot harika gözüküyor, uzay aracı gibi, paylaşımına teşekkürler sevgili dostum. Rastgele. Smile
Bul
harun güzel avlarda kullanma nasibetsin paylaşımın için teşekkürler.AlkisSeerf
Bul
Fiat belirtmen buradaki alışverişlerimizde pazarlık yapabileceğimiz sınırıda belirler,teşekkürler Harun kardeşimAlkisAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi