Oncelikle bu yarismayi(eglenceyi)duzenleyen,yarismaya katilan ve oylariyla(kime verdikleri onemli degil)canlandiran siz degerli uyelerimize tesekkur ederim.
Beni 1. secip,bir ay icin VIP AYIN AVCISI sifatini verdiginiz icin,sizlere degisik bir sekilde tesekkur etmek istiyorum.
4-5 seneden bu yana zipkin balikciligini biraktim.Sizler icin haziranin ilk hafta sonu,zipkin balikciligi yapip,sizlerle burada paylasip...bu sekilde tesekkur etmek istiyorum.
Sizler tarafindan KABUL gorurmu bilmiyorum!!!
NOT:Haziran ilk hafta sonu,cunku mayis ayinda Yunanistan`da zipkin avi yasak..ve birde sular biraz daha isinsin(aksi takdirde birde Albatros-gr,Faruk abiye gecmis olsun konusu acilmasin).
Faruk abi, çok yaratıcı ve hoş bir düşünce tebriklerOltacılığın gibi zıpkıncılığının da muhteşem olacağından şüphem yok.Haziranı merakla bekliyor olacağım.Rasgele...
kasap100 yazdı:Faruk abi, çok yaratıcı ve hoş bir düşünce tebriklerOltacılığın gibi zıpkıncılığının da muhteşem olacağından şüphem yok.Haziranı merakla bekliyor olacağım.Rasgele...
Tesekkurler Bahadir,bunca sene sonra ne kadar zipkincilik muhtesem olur...orasini bilemem...ama bir gayret gosterecegiz
Faruk kaptan şimdiden rastgele diyorum.Raporu bekleyeceğiz.4-5 yıl aradan sonra dönüş muhteşem olur inşallah..
Teşekkür için güzel bir trofe yakışır,antrenmanlarını ona göre yap..