Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu tesekkuru kabul edermisiniz
Oncelikle bu yarismayi(eglenceyi)duzenleyen,yarismaya katilan ve oylariyla(kime verdikleri onemli degil)canlandiran siz degerli uyelerimize tesekkur ederim.Seerf
Beni 1. secip,bir ay icin VIP AYIN AVCISI sifatini verdiginiz icin,sizlere degisik bir sekilde tesekkur etmek istiyorum.
4-5 seneden bu yana zipkin balikciligini biraktim.Sizler icin haziranin ilk hafta sonu,zipkin balikciligi yapip,sizlerle burada paylasip...bu sekilde tesekkur etmek istiyorum.
Sizler tarafindan KABUL gorurmu bilmiyorum!!!

NOT:Haziran ilk hafta sonu,cunku mayis ayinda Yunanistan`da zipkin avi yasak..ve birde sular biraz daha isinsin(aksi takdirde birde Albatros-gr,Faruk abiye gecmis olsun konusu acilmasinSiyirdim).

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk abi, çok yaratıcı ve hoş bir düşünce tebriklerAlkisOltacılığın gibi zıpkıncılığının da muhteşem olacağından şüphem yok.Haziranı merakla bekliyor olacağım.72Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi, çok yaratıcı ve hoş bir düşünce tebriklerAlkisOltacılığın gibi zıpkıncılığının da muhteşem olacağından şüphem yok.Haziranı merakla bekliyor olacağım.72Rasgele...
Tesekkurler Bahadir,bunca sene sonra ne kadar zipkincilik muhtesem olurSiyirdim...orasini bilemem...ama bir gayret gosterecegiz
Bul
Albatros-gr yazdı:Tesekkurler Bahadir,bunca sene sonra ne kadar zipkincilik muhtesem olurSiyirdim...orasini bilemem...ama bir gayret gosterecegiz

Bunu teşekkür amacıyla düşünmeniz yeter Faruk abi.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
faruk bey harika bir teşekkür haziranı sabırsızlıkla bekliyecezGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Aman abicim Allah korusun, ağzından yel alsın. Öyle kaza bela haberi aman ha. Vip üyeliğin hayırlı olsun, tekrar tebrikler.
Bul
Vip üyeliğin hayırlı olsun Faruk.Teşekkürüne biz de teşekkür ederiz.Alkis
Bul
Faruk kaptan şimdiden rastgele diyorum.Raporu bekleyeceğiz.4-5 yıl aradan sonra dönüş muhteşem olur inşallah..
Teşekkür için güzel bir trofe yakışır,antrenmanlarını ona göre yap..Smile
Bul
Gulumse hadii insallah
Bul
istavritci yazdı:faruk bey harika bir teşekkür haziranı sabırsızlıkla bekliyecezGulumse

ufuktan26 yazdı:Vip üyeliğin hayırlı olsun Faruk.Teşekkürüne biz de teşekkür ederiz.Alkis

FuRkAn * yazdı:Gulumse hadii insallah
Sagol`un arkadaslarSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: