Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bitti! Buraya kadar.
Sizlerin espiri anlayışı ne derece gelişmiş apaçık ortada. Fisherman özellikle senin, benim kız arkadaş arıyormuşum havası estirmen oldukça gülünç. Dertli Sazan sen de ifadenin nasıl olduğuna değil, içeriğine bakarsan belki birşeyler çıkarabilirsin ama çıkaramayacağın ortada.

Kusura bakmayın bu kadar muhafazakâr bir ortamda kalmam ben. Zaten kimse kimsenin kaderi ya da son arkadaşı değildir. İyi vakit geçirdim 2 ay. Sağ olun. Oktay bey siz de çıkartma göndermeyiniz istemiyorum. Hoşça kalın.
Bul
ustadım seni neyin kızdırdığını bilmiyorum ama imama kızıp camiye gitmemek olmaz,o imamım e.ş
liğidir senin sohpetlerinden bayağı keyif alıyoruz seningibi arkadaşların çoğallmasını beklerken seni kaybetmek üzücü .

saygılar ...
Bul
Yaa arkadaşlar ben sürekli bu gittim gidiyorum tartışmalarını burada izliyorum. İş sıkmaya başladı. Benim kim olduğumu herhalde biliyorsunuz. Gidecek arkadaş lütfen allahaısmarladık desin ve gitsin. İşi uzatmasın ve artık foruma girmesin. Ama gidiyorum deyip sürekli burada yazı yazacaksa bu bence hiç hoş değil. Lütfen burasının paylaşım platforumu olduğunu ve sevgili Fishermanin buranın patronu olduğunu unutmayın.
Saygılarımla
Bul
Bakın arkadaşlar hiç kimse alınmasın.oceandream haddini fazlasıyla aşmış.eğer şaka yapılacaksa doğru dürüst yapılır.ama görüyorum ki hem suçlu hem güçlü.her insan hata yapabilir.hatasız kul olmaz zaten.benim uyarmamdaki amaç siteye gelebilecek bayanların önünü kesmemeliyiz.sırf bu yüzden bayanların %80 i erkek nickiyle giriyo sitelere.ben veya bir başkası 1 karıncanın kalbini bile kırarsak özür dilemeliyiz.olan olmuş.yetkili arkadaşlarda silmiş konuyu.artık önümüze bakalım.
Cafer 1977  Ankara

Bul
ne oluyo yaww alaalaaa kapansın artık konu suclu neye ve kime göre suçlu kendine göre suçlumu kim bilebilirki suçlu veya degil gitmek isteyen gider sebebine gerek yok amaaa sohbet için buradayız forum için buradayız dersek bi düşünmek lazım suçunu kabul edip kalmak olgunluk yapmak bi dahada suç işlememek önemli olan her kafası bozulan giderse hiç biryerde kalamaz heryerden kafam bozuldu diyip gitmek zorunda kalır ayrıca her ortamın her yönlü insanı vardır herkes anlaşmak zorunda degildir begenmiyen huzurlu olmayan eyvallah bile demesine gerek yok girmez siteye olur biter bana her yol uyar her muhabbete gelirim espriyi kaldırırım da yeri geldi tepkimide koyarım önemli olan eleştiriye de açık olabilmek konu kapanmış işte yazı silinmiş ki ben içerigini okumadım bile herkes eski düzen devam herkesi iyimserlige davet ediiyorum hayat yeterince sıkıntılı ve çekilmez zaten maksat muhabbet olsun
kamil abi neredesin yaww sitenin büyük abilerindensin bi el atsan şu muhabbete yaww(kızacak bana yaşlı yaptın beni yine diyee Smile)76
Bul
Ben gerekli konuları kendisine bildirdim. Kendisi sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Neticede gitmek veya kalmak onun bileceği bir iştir. Açmış olduğu konu kendince şaka olabilir fakat benim açımdan biraz aşırıya kaçılmış bir şakadır ve sonucunun pek gülünç olmayacağını düşündüğüm içinde konuyu kaldırdır. Burası Amatör Balıkçılıkla ilgili bir forum sitesidir gelen ister erkek olur ister bayan kişilerin cinsiyeti paylaşımı ne kısıtlar ne çoğaltır eğer burası bir Balık avı konulu bir siteyse konunun özünü bozmadan sürmelidir. Arada hepimiz şaka ve espiri yaparız fakat bununda bir sınırı vardır.
Bul
valla yazdıklarımızı okuyup geçiyorum.Yorum yapsam bir türlü yapmasam daha başka. .Burada herkes istediğini yazmakta özgürdür.Ama kuralları aşmamak lazım. Herkesin espri anlayışı farklıdır.Birinin yazdığı bir başkasına normal diğerine anormal gelebilir.Burada her iki tarafıda memnun edecek ,kırmayacak şeyler yazmak gerekir.Yazarkende mutlaka ama mutlaka yazdığımızı bir iki kez okuyup ondan sonra gönderelim.Sadece biraz daha DİKKAT
Bul
Burhan....
işin iyice suyunu çıkardın farkındamısın. balığa gelmezsin tamam,korkarım dersin tamam, tanımadığım insanla belki denize çıkmak istememiş olabilirsin tamam. Ama saygısızlık neden . herşeyine tahammül edebilirim ama saygısızlığına asla, sen yazmış olabilirsin yöneticiler de eleştirmiş konunu kaldırmış sana cevap yazmış ta olabilirler ki yerden göğe kadar haklı da olabilirler ama ben gidiyorum bitti demek, yanlışların en yanlışı bence. Biten nedir bizlerle paylaştığın sanal ortam yazılarınmı, cevaplarınmı? bitsin o zaman herşey bitsin. bilmiyorum ben seni dost bilmiş bir insan olarak bu tür hareketlerin ve davranışların bana sıkıntı vermeye başladı. Geçen sefer sana zorla dön demiştim. Demediğim kalmamıştı. Ama sen şu anda bizlere aşırı terbiyesizlik yapar duruma geldin. EĞER ÖZÜR DİLEYECEKSEN İLK ÖNCE KENDİNE DİLE...... Kendinle barışık yaşamayı öğrendiğin dakika inanıyorum ki iyi olacak........(herkesten özür dilerim Siteye geç katılan ve burhana değer veren bir kişi olarak bunları ben yazdığım için).
arkadaşlar ben annemin rahatsızlığı dolayısıyla 10 gündür yoktum yukardaki konudanda bilgim yok konuda silindiği icin ne olup ne bittiğini de cıkaramadım özür dilerim.ne yazıcağımıda bilemiyorum zorla güzellik olmaz ama arkadaşımızın yaşı itibariyle bilmiyorum yaptığı şaka belki yaşıtları tarafından normal karşınalabilen bir şeydi o arkadaşımızın bu değerlendiremesinden olabilir.yinede kararına saygı gösteriyorum ve iyi günler dilerim sevgili OceanDream .:0508:
Arkadaşlar.. Arkadaşlar. Lütfen kendimize gelelim! Adam mı vurdum ben ne bu siniriniz ! Ali abi özellikle sen. Çok yanlış bu yaptığınız. Gitmekle değil, saçma sapan konuyu açmakla ayıp ettim. Siteden gittim diye beni bu şekilde yargılıyamazsın ya da yargılıyamazsınız. Ayrıca imza bölümünde benim ne olduğumu zaten yazmışım !

Manik-Depresif-Psikoz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Survivor da ne kadar çok balık var kurusogan 6 1,933 29-04-2013, 13:15
Son Yorum: polat_can
  Beyniniz ne kadar hizli? Bahadır Sarıca 15 3,410 11-03-2011, 16:29
Son Yorum: nihatkr
  Bu canavarin gucu ne kadar? Albatros-gr 70 6,897 10-01-2009, 20:36
Son Yorum: Albatros-gr
  tatil bitti geri döndüm bucalıfikret 12 2,801 18-08-2007, 22:53
Son Yorum: aahmet