Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 yeni şamandra yaptım
sürpriz yumurta denen çikolatanın içinden çıkan sarı oval kabı ve schooter motorumun bozulan yakıt şamandrasını ortadan delerek daha önceden parçalanan şamandraların çubuklarını taktım, ve delinen yerlere 805 yapıştırıcı ve sigara külü ile kaynak yaptım ki ben daha önce bu 805 yapıştırıcı ile delinen kasık ve boy çizmelerimi de yapıştırmıştım ve çok iyi bir sonuç almıştım yapıştırıcı delikleri tamamen kapatarak su almasını engelliyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
eline saglık alper güzel iş yapara benziyor Alkis
Bul
eline sağlık alper icatlar bitmiyor bakalım daha neler yapacaksın rast gele.Alkis
Bul
Alper eline saglik ..hakikaten guzel olmuslarAlkisAlkisAlkis
Bul
Alper yaratıcı bir çalışma olmuş.Ellerine sağlıkAlkisBen bunun başka bir versiyonu olarak(kinder çukulata kabına fırdöndülü kurşun koyularak) takılmayan kurşun şeklinde gördüm.Şamandra olarak da pratik bir yöntem...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Alper,tebrik ederim.Güzel olmuşlar.Seerf
Bul
çok teşekkür ederim abilerim bu tür içinde hava bulunduran yani balon şamandralar olarak adlandırabileceğimiz şamandra türleri kendileri küçük olmalarına karşın ağır kurşunları kaldırabilirler ve ağır kurşun göl ve göletlerde şamandrayı daha ileri atmamızı sağlar
Bul
alper abi eline sağlık yine güzel bir icat Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
teşekkür ederim nihat, fikret, faruk, bahadır ve ufuk abilerim ve murat kardeşim herbirinize ayrı ayrı teşekkürler Gulumse
Bul
eline sağlık senin başka işin yokmu güzel olmuşAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: