Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strike pro rapalalr maslak avda
arkadaşlar şimdi süleyman abiyle görüştüm yeni strike prolarım geldi dedi siteye 6.95tl den veririm dedi.7 cm ve 5 cm olanları gelmiş bilginiz olsun fiat bana iyi geldi.teşekkürler süleyman abi Alkis
Bul
Salı Günü Maslaktaydım Ugrayamadım Haftaya Gidicem Tekrar orayada Bakarım Alırım 10 tane Güzel Fiyat Teşekkürler Maslak Av Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar şimdi süleyman abiyle görüştüm yeni strike prolarım geldi dedi siteye 6.95tl den veririm dedi.7 cm ve 5 cm olanları gelmiş bilginiz olsun fiat bana iyi geldi.teşekkürler süleyman abi Alkis

Uğramak gerekecek yine Mahcup
5 cm.lik spiderlardan haber verdimi Nihat?
Bul
Fiyat gerçekten iyiymiş Nihat.İzmir'e de gönderseMahcup biz de faydalansaydık.İstanbul'daki arkadaşlar kaçırmasın fırsatı...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
uzaktayiz abi yaSnifsinf.....cok uyugun fiyatAlkis
Bul
balıkoltası yazdı:Uğramak gerekecek yine Mahcup
5 cm.lik spiderlardan haber verdimi Nihat?
spiderlara biri vurgun yapmış galiba birol çok vardı elinde sen tek tek baktınmı içlerine?
kasap100 yazdı:Fiyat gerçekten iyiymiş Nihat.İzmir'e de gönderseMahcup biz de faydalansaydık.İstanbul'daki arkadaşlar kaçırmasın fırsatı...
bahadır isteyen olursa ben toptan alır kargo ile gönderirim.
Bul
[/quote]bahadır isteyen olursa ben toptan alır kargo ile gönderirim

Nihat çeşitleri internettenweb sayfasından mi bakacağız yoksa e-katalogtan mı?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:spiderlara biri vurgun yapmış galiba birol çok vardı elinde sen tek tek baktınmı içlerine?

Zaten ayırmış tek tek Süleyman Bey. Ama yoktu 5 cm. Ben tekrar konuşayım bakalım gelecek demişti. geldiyse bende ufak bir vurgun yapayım. gerçi içlerinden düzgün yüzen az çıkıyor ama..yinede gerekiyor bazen.
Bul
LeVrEkCi yazdı:spiderlara biri vurgun yapmış galiba birol çok vardı elinde sen tek tek baktınmı içlerine?

Nihat ben alacağım.Geçen alacağım modelleri seçmiştim.Tekrar bakmam lazım ama
Bul
ben hafta içi gidip resim çekerim buraya yayınlarım arkadaşlar.model numaraları varsa alırım onlarıda.ptesi salı halledebilirim ancak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maslak av sipariş LeVrEkCi 48 12,341 22-07-2009, 20:25
Son Yorum: SinekOltasi
  spidir rapalalar maslak avda LeVrEkCi 36 7,404 21-05-2009, 01:07
Son Yorum: levent2735
  maslak avda D.A.M kamışlar LeVrEkCi 24 7,067 15-05-2009, 22:55
Son Yorum: ufuktan26
  Aylık İndirimli Ürünler:Strike Pro Rapala Maslak Av 18 5,222 15-05-2009, 22:50
Son Yorum: mariner8
  maslak avda tulumlar LeVrEkCi 30 6,223 18-02-2009, 10:13
Son Yorum: yalova tatar
  maslak avda kurşun fırsatı Maslak Av 25 5,605 16-02-2009, 00:53
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi