Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ahmet (mariner8) Izmir`de
Ahmet paskalya tatilinde her sene Izmire bacanagina ailece gider.Bu sene kayinpederinin olumu nedeniyle iptal etmislerdi.
Bu gun saat 17:00de yaptigim telefon gorusmesinde,Ayvalikta olduklarini,ve AHMET,ESI,KAYINVALIDESI,oglu OGUZ ve OLYMPUS(yeni aldigi fotograf makinasi)Siyirdimile Izmire dogru hizli bir sekilde yol aldiklarini ogrendim.
Firsat buldugunda oradaki siz degerli arkadaslarla gorusebilecegini bana soyledi.
Tanisma,gorusme ve muhabbet fotolarini bu konunun altina bekliyoruzSeerf

NOT:Izmir`deki arkadaslarla nasil temasa gecebilir?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Abi ne kadar burda Ahmet Abi?Ben görüşmek isterim kendisiyle.Ama yarın yokum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Abi ne kadar burda Ahmet Abi?Ben görüşmek isterim kendisiyle.Ama yarın yokum.
Bizim paskalya tatili,pazar, pazartesi...onun pazartesi gunu donecegini zannediyorum
Bul
Albatros-gr yazdı:Bizim paskalya tatili,pazar, pazartesi...onun pazartesi gunu donecegini zannediyorum

Faruk abi öm attım size.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ahmet kardeşim İzmire hoşgeldin.Faruk,Ahmet İzmirde nerede kalacak varsa ulaşabileceğimiz bir tel.nosuSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi öm attım size.
tmm cevapladim
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahmet kardeşim İzmire hoşgeldin.Faruk,Ahmet İzmirde nerede kalacak varsa ulaşabileceğimiz bir tel.nosuSeerf
abi bacanaginin evinde kaliyorlar..ama semtini bilmiyorum..ahmetin cebini ozelden yaziyorum sana...
yeri gelmisken konuyu guzel yazmismiyim..buyugum olarak sana sorayim,yoksa ahmet geldiginde beni kesermi?Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:abi bacanaginin evinde kaliyorlar..ama semtini bilmiyorum..ahmetin cebini ozelden yaziyorum sana...
yeri gelmisken konuyu guzel yazmismiyim..buyugum olarak sana sorayim,yoksa ahmet geldiginde beni kesermi?Siyirdim
Dua ette yolculuk yaparken okumasınAffetyerine döndükten sonra sorun yokHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dua ette yolculuk yaparken okumasınAffetyerine döndükten sonra sorun yokHappy
abi konuda kotu bir sey varmi?gercekleri yazdimSiyirdim
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi öm attım size.
Bahadir..ilgini ve selamlarini buradan msj ile ilettim ahmete..
ozel msj`larini okudum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir fuarı bucalıfikret 14 2,485 16-05-2014, 21:44
Son Yorum: polat_can
  uzun ahmet'in izmir sefası. yycolak 13 2,222 16-09-2012, 23:03
Son Yorum: tahsinmersin
  izmir'li arkadaşlar bucalıfikret 34 4,620 18-03-2012, 01:10
Son Yorum: polat_can
  Sarnıç Göleti/İzmir Volchok 11 6,135 08-02-2011, 10:06
Son Yorum: Uzun_ahmet