Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eglence vakit geçirmece
oktay şuraya bi masa 4 koltuk 8-10 tanede seyirci koltugu atsan arada tavla okey falan oynasak naıl olur hanımlardan izin aldıgımız zamanlarda oynardık olabilirmi acaba benim bildigim oktay bunuda yapar yaparsada süper olmazmı yanlışmı düşündüm temiz hava nasıl olsa kışın takılırdık 76
Bul
Bi araştırayım belki okey oyunu eklentisi yapabilirim ama kesin değil
Bul
abi güzel fikir..eğer böyle bişi gerçekleşirse,muhabbetimiz artar birbirimizi daha iyi tanırız.daha iyi fikir alışverişinde bulna biliriz..inşallah olur..teşekkürler..
Bul
balık tutmadığımız zamanlar takılırız iyi fikir,umarım olur...
Bul
cok hoş olur.Vaktimin cogu burda gecer benim ozaman.
Bul
Fena olmaz.Arasıra değişiklik şart.Oktay bey zaten fazlasıyla bir dediğimizi iki etmiyor.
Sevgiler,Saygılar...
Bul
Beyler, çok özür dileyerek

O tür siteler o kadar çokki buraya okey vs gibi oyunlar eklenirse bizler burada kahve edebiyatı yaparız gibime geliyor.

Seviyeli bilgi paylaşımı diğer sitelerde olduğu gibi zannederim düşer ben bu şekilde düşünüyorum. ,

Sevgiler.......
Aslında bu tür oyunları oynamak için bir sürü site mevcut. Zaten buraya o oyunları adapte edebilmem için $4000 doları gözden çıkartmak gerekli. Sadece benim yapabileceğim bu tür oyunları sunan sitelere ücretsiz site kaydı yaptırarak kendimize ait bir kanal açıp kendi logomuzla oyun listesi kurmak.

Oyunları burada değilde orada oynayabiliriz ancak
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi