Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dakika dakika organizasyon
iki organizasyon aynı günlere denk geldi ben bunu bir köşeye yazdım bana yapılırmı bu beee dedim.
neyse hayırlısı olsun inşallah iki organizasyonda bol balıklı eğlenceli kazasız belasız sonuçlanır.aman yollarda ve bulundugunuz yerlerde dikkatli olun.
cuma gününden itibaren sakarya ve izmirden saat saat dakika dakika olayları telefonla alarak buaraya aktaracağım.arkadaşlar lütfen kısa kısa 3 er 4 er dakikalık videolar hazırlayın ve bol bol resim çekin aynı resimler olmasın hepsi değişik olsun ki bizlerde zevkle resim ve videolara bakalım.
orada olamamak inanın olamayanlar iin kötü oluyor genelde her organizasyonda olan biri olarak bu duyguyuda tatmış oldum.Snifsinf
şimdiden hepinize iyi eğlenceler bol avlar rastgeleAlkisSeerf
Bul
Hayirli olsun....
canli yayin var ...cok guzelAlkis
Bul
Her iki org.hayırlı olması dileğimleAlkis
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun....
canli yayin var ...cok guzelAlkis

Faruk,sizlerde sayı olarak bir org.yapacak kadar varsınız hadi bakalım sizlerdende bir süpriz bekliyorumAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
eğer hava durumu bu seferde yanılmazsa hava güzel olacak arkadaşlar GulumseSeerf
[Resim: haritatahminkucukgun1.gif] [Resim: haritatahminkucukgun2.gif]
[Resim: haritatahminkucukgun3.gif] [Resim: haritatahminkucukgun4.gif]
[Resim: haritatahminkucukgun5.gif]
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,sizlerde sayı olarak bir org.yapacak kadar varsınız hadi bakalım sizlerdende bir süpriz bekliyorumAlkisSeerf
3 kisiyiz abi ya..her tarafi org. olsa ne olurSnifsinf
Bul
Albatros-gr yazdı:3 kisiyiz abi ya..her tarafi org. olsa ne olurSnifsinf
bizim ilk istanbul organizasyonumuz 4 kişiydi faruk abi Gulumse bugün 3 olur yarın 20 olur belli olmaz bu işler.
yokmu başka oradan üye bulun biraz yaww Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizim ilk istanbul organizasyonumuz 4 kişiydi faruk abi Gulumse bugün 3 olur yarın 20 olur belli olmaz bu işler.
yokmu başka oradan üye bulun biraz yaww Gulumse
balikci cok var burada Nihat ya...kiyidan ve,tekne ile gidenler cok
Bul
Albatros-gr yazdı:3 kisiyiz abi ya..her tarafi org. olsa ne olurSnifsinf

Yapma be Faruk,marangoz Ahmet,Mehmet,arkadaşın Ayhan,HakanSiyirdimdaha sayayımmıBobo
Bornova - izmir
Bul
tamam işte faruk abi teknecileri toplayın sizde ne güzel.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi