Arkadaslar,baliga gidipte az balik ile veya hic tutmadan geldigimiz olmustur.Baliksiz geldigimizde genelde rapor vermeyiz.Fakat boyle baliksiz raporlarin icindede faydali bazi bilgileri paylasabilecegimizi dusunuyorum.Cunku neyi yanlis yapipta balik tutamadigimizi tartisabiliriz.Hangi bolgeye gidipte balik tutamadigimizi burada yazarsak,o bolgeye programi olan arkadaslar,degisik bir bolgeye yonelip sanslarini arttirabilirler.
Birde su baliga ciktigimizda yakaladigimiz guzel fotograflari burada paylasabiliriz.
Albatros-gr yazdı:Arkadaslar,baliga gidipte az balik ile veya hic tutmadan geldigimiz olmustur.Baliksiz geldigimizde genelde rapor vermeyiz.Fakat boyle baliksiz raporlarin icindede faydali bazi bilgileri paylasabilecegimizi dusunuyorum.Cunku neyi yanlis yapipta balik tutamadigimizi tartisabiliriz.Hangi bolgeye gidipte balik tutamadigimizi burada yazarsak,o bolgeye programi olan arkadaslar,degisik bir bolgeye yonelip sanslarini arttirabilirler.
Birde su baliga ciktigimizda yakaladigimiz guzel fotograflari burada paylasabiliriz.
Bu şerefe ilk nail olan ben olayım o zamanRaporu hazırlayayım o halde