Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefal icin yeni tip baglama
epeyce bir sure bu baglama seklini aradim sagolsun turgutreisde balik malzemesi sanat erol abi yardim etdi ve bana da ogretti bende sizlerle paylasmak istedim ben verim aldim daha onceki acmis oldugum konuda da boyle bir oltanin neden verim li olacagini da anlatmistim ve buraya ekliye yim sizlerinde ogrenmesini "en azindan bilmeyenler icin" faydali olacagini dusundum..videosu olan baglama sekli kazik bagidir 4 altdan 4 usten atilabilir yada dugumlu olabilir ayni zamanda sagli soluda yapilabilinir diger resimdeki ise klasik baglama dir ben inci baglama diyorum hepsi siralidir ve balik igneleri birbirine dolandirmaz karistirmaz....
link vermeye yetki olmadigi icin siz c den sonra om ekleyin basinada w leri ve seyredin...
BILGI PAYLASDIKCA COGALIR KISITLAMAR ISE INSANI CAHILIYE DONEMINE SEFK EDER

ilk resimdeki baglama teknigi videosu ` saygilarimla
www.dailymotion.com/tali_off/video/15278168

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tesekkurler Taylan,buradada kefale bu tip baglama ile atiyorlar,benim sahsen kefal avlandigim yok...ama dedigin gibi verimli oldugunu soyluyorlar..bizim burada buna (POLIANGISTRO=COK KANCA)derler.
iyi avlar..rastgeleSeerf
Bul
taylan paylaşımına teşekkürler ayrıca video linki verebilirsin bu sitede buna yasak yok sanırım sadece mesajlarının sayısı artınca kendiliğinden açılacaktır link verebilmen
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
taylan abi paylaşım için teşekürlerAlkisAlkis
Bul
herkeze cok tesekkur ederim
ugur kardesim tesekkur ederim allah razi olsun
faruk abi ben bu baglama seklini epeyce aradim allahdn bizim balikci abimiz biliyormus ogretdi...denedim cok iyi werim aldim kefal icin ayni zamanda cok ilgincdir cipura karagoz de aldik yetrki balik bir kere gelsin ustuneigneler dik durdugundan direk daliyor insallah sizde verim alirsiniz
Bul
tali_off yazdı:herkeze cok tesekkur ederim
ugur kardesim tesekkur ederim allah razi olsun
faruk abi ben bu baglama seklini epeyce aradim allahdn bizim balikci abimiz biliyormus ogretdi...denedim cok iyi werim aldim kefal icin ayni zamanda cok ilgincdir cipura karagoz de aldik yetrki balik bir kere gelsin ustuneigneler dik durdugundan direk daliyor insallah sizde verim alirsiniz
onun baglama ideosunu bir yuklesen Taylan....Nihat bu konuda yardimci olacaktir sana
Bul
www.dailymotion.com/tali_off/video/15278168
yukledim abi var burada
Bul
tali_off yazdı:www.dailymotion.com/tali_off/video/15278168
yukledim abi var burada
tamam Taylan simdi konu tam olmus..Alkis
sadece su video adrsesini konunun basina da(yani o fotograflarinin oldugu ilk cevabina)yaz,burada arada pek gozukmez..
Bul
taylan sayende yeni bir düğüm öğrendim...ne kadar kolaymış değilmi ama bilmeyince zor teşekkürlerAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Huseyin abi bende bunu buluncaya kadar yapmadigim teknik kalmadi fakat cok verim aldim son 3 gundur..megerse kazik bagi 3 alt 3 ust yada 2 tek atarak yapiliyor
saygilarimla abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,899 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  İğne bağlama (Videolu anlatım) Lakerda 33 12,717 21-09-2012, 23:02
Son Yorum: Lakerda
  İğne bağlama 3 (Video) Lakerda 17 7,187 19-09-2012, 11:50
Son Yorum: MERCURY90
  İğne bağlama 2 (Video) Lakerda 36 10,900 17-09-2012, 02:14
Son Yorum: MERCURY90