Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çipura Ve Ödülü Rapala
Merhaba arkadaşlar izmir-çeşme organizasyonu için gittiğimiz dalyanda hareket saatini beklerken kıyıdanda oltalarımızı suya attık71 sohbetimizi yaparken kıyı yoklamasıda boş çıkmadı kısmetimize bu güzel çipura ve iki lidakide oltama takıldı, üyelerimizin takdiriyle günün trofesi ödülüne layık görülen bu çipura ve hediye rapala ve çipura iğnelerini sizinle paylaşmak istedim,Gulumse hepinize çok teşekkürler. Seerf

Yem: Sülünez.
Takım: Üçlü Klasik Dip Oltası.
5 No İğne,30 gr Kurşun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
ooooh mis gibi ya hemde buğulama of of of
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
tebrikler ismail abi AlkisAlkisSeerf
Bul
Tebrikler İsmail.Alkis Akşam akşam canım çekti vallahi.Afiyet olsunSeerf

Hediyelerini güle güle kullanGulumse
Bul
Tebrikler İsmail,bereketli ve de afiyet olsun.Yeni iğnelerini ve rapalanı güle güle kullan;haketmişsin..Alkis
Bul
Ismail cipura super ..tebrikker ve afiyet olsunSeerf
onu cekerken kimbilir nasil kafa atiyordu?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Ismail cipura super ..tebrikker ve afiyet olsunSeerf
onu cekerken kimbilir nasil kafa atiyordu?
teşekkürler faruk abi hemde nasıl kafa atıyordu suyun üstüne çıktığında öyle güzel parlıyorduki anlatamam çok zevkli,balığı yakalamadan önce murata teknenin yerini tarif ediyordum balığı aldım murat yine aradı tam nerede olduğumuz sormak için murata koş dedim ben bir çipura ve lidaki aldım çipura kiloya yakın deyince tamam abi beş dakka sonra ordayız dedi hemen yerimizi buldu çipura teknenin yerinin bende daha iyi tarif ettiHappy
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:teşekkürler faruk abi hemde nasıl kafa atıyordu suyun üstüne çıktığında öyle güzel parlıyorduki anlatamam çok zevkli,balığı yakalamadan önce murata teknenin yerini tarif ediyordum balığı aldım murat yine aradı tam nerede olduğumuz sormak için murata koş dedim ben bir çipura ve lidaki aldım çipura kiloya yakın deyince tamam abi beş dakka sonra ordayız dedi hemen yerimizi buldu çipura teknenin yerinin bende daha iyi tarif ettiHappy
Ismail o boy cipuranin ,gelirken nasil delirdigini cok iyi biliyorum..onu cekmek bambaska..
o boy cipurayi duydumu yolu kim bulmaz ki?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ismail abi öncelikle afiyet olsun Seerf sonra hediyelerin güzel avlara nasip olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Cupranın maşallahı vardı,tebriklerAlkisrapala ve kancaları güle güle kullan kardeşim,balıklar içinde afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akvaryumda çipura !! blue_zaire 35 7,531 19-08-2009, 09:42
Son Yorum: blue_zaire
  lüfer için rapala zıpzıp 3 2,793 14-09-2007, 12:48
Son Yorum: zıpzıp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi