Merhaba arkadaşlar izmir-çeşme organizasyonu için gittiğimiz dalyanda hareket saatini beklerken kıyıdanda oltalarımızı suya attık sohbetimizi yaparken kıyı yoklamasıda boş çıkmadı kısmetimize bu güzel çipura ve iki lidakide oltama takıldı, üyelerimizin takdiriyle günün trofesi ödülüne layık görülen bu çipura ve hediye rapala ve çipura iğnelerini sizinle paylaşmak istedim, hepinize çok teşekkürler.
Yem: Sülünez.
Takım: Üçlü Klasik Dip Oltası.
5 No İğne,30 gr Kurşun.
Albatros-gr yazdı:Ismail cipura super ..tebrikker ve afiyet olsun
onu cekerken kimbilir nasil kafa atiyordu?
teşekkürler faruk abi hemde nasıl kafa atıyordu suyun üstüne çıktığında öyle güzel parlıyorduki anlatamam çok zevkli,balığı yakalamadan önce murata teknenin yerini tarif ediyordum balığı aldım murat yine aradı tam nerede olduğumuz sormak için murata koş dedim ben bir çipura ve lidaki aldım çipura kiloya yakın deyince tamam abi beş dakka sonra ordayız dedi hemen yerimizi buldu çipura teknenin yerinin bende daha iyi tarif etti
bahriyeli yazdı:teşekkürler faruk abi hemde nasıl kafa atıyordu suyun üstüne çıktığında öyle güzel parlıyorduki anlatamam çok zevkli,balığı yakalamadan önce murata teknenin yerini tarif ediyordum balığı aldım murat yine aradı tam nerede olduğumuz sormak için murata koş dedim ben bir çipura ve lidaki aldım çipura kiloya yakın deyince tamam abi beş dakka sonra ordayız dedi hemen yerimizi buldu çipura teknenin yerinin bende daha iyi tarif etti
Ismail o boy cipuranin ,gelirken nasil delirdigini cok iyi biliyorum..onu cekmek bambaska..
o boy cipurayi duydumu yolu kim bulmaz ki?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]