Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yyçolak arkadaşımı ziyaret
akşam üstü cansıkıntısından arkadaşım yalçını ziyaret edeyim dedim iyikide gitmişim beni görünce çok memnun oldu nezlerimizi içtik güzelde muhabbetimizi yaptık kendisi sabaha kadar nöbetçi arkadaşlara selamı var tabiki birkaç resim çektim.AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
herzamanki gibi sitemizin buluşturduğu 2 üyemizin (artık dostumuzun)güzel görüntüleri çok keyif verici olmuş.
site ilk zamanlarında ufak buluşmaların peşinden oktayın bu görüşmeler bana keyif veriyor yazılarını şimdi çok ama çok iyi anlıyorum.bu kadar emek verip sonucunda bu buluşmaları görmek inanın çok keyifli oluyormuş.
fikret abi harikasın iyiki varsın Alkis
bu arada yalçın abi denizle barışma yazına cevap yazamadım çok duygulandım ve çok mutlu oldum,bana ilk mesajını hatırlıyorum ve son denizle barıştım yazını hatırlıyorum harikasın AlkisSeerf
Bul
nihatım yazdıklarına katılıyorum bizleri kaynaştıran sitemize emeği geçen arkadaşlarımızın sayesinde 5 dakikalık yerdeyiz fakat birbirimizi tanımıyorduk böylelikle sitemizin sayesinde tanışma ve arkadaşlık oldu sizlerde iyiki varsınız ...AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
abi yalçın abinin oraya topluca bir gezimi düzenlesek ne yapsak vallaha insanın canı bu saatte bile acıkıyor.Allah dosluğunuzu bozmasınAlkis
Bul
fikret abi tebrikler yine boş geçmemişsin yalçın abide misafirperverliğini göstermiş Seerf Sitemizin en güzel tarafıda bu Alkis

Bu arada fiko abi marmarise gitmedinmi yada gittin çabukmu döndün ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:fikret abi tebrikler yine boş geçmemişsin yalçın abide misafirperverliğini göstermiş Seerf Sitemizin en güzel tarafıda bu Alkis

Bu arada fiko abi marmarise gitmedinmi yada gittin çabukmu döndün ?

muratım 1 hafta teyir ettik eniştemin sağlık nedenlerinden dolayı haftaya çarşamba günü gidiyoruz nasipse...
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım 1 hafta teyir ettik eniştemin sağlık nedenlerinden dolayı haftaya çarşamba günü gidiyoruz nasipse...

geçmiş olsun fiko abi enişteye , herşeyde bir hayır vardır Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fikret guzel bir muhabbet olmus..Allah muhabbetinizi arttirsin
bu arada fotolarda super,insanin istahini kabartiyor haniSeerf
Bul
fish or die yazdı:geçmiş olsun fiko abi enişteye , herşeyde bir hayır vardır Alkis

not: bu arada söyleyeyim İZMİR'in neresinden avlanacaksanız avlanın çipra ve iri istavrit yapıyor benden söylemesi çipura borukurduna geliyor
istavrit çapariye hemde ne istavrit.AlkisSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Fikret guzel bir muhabbet olmus..Allah muhabbetinizi arttirsin
bu arada fotolarda super,insanin istahini kabartiyor haniSeerf

faruk resimler geç oldu iyikide geç olmuş.SiyirdimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ziyaret YaKaMoZ 39 4,199 01-03-2012, 01:11
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi