Yorumları: 105
Konuları: 8
Arkadaşlar.
99 model 9.9 beygirlik motorun altını sığ yerde kuma sürttük.kuyruk dişlisi sıyırdı.yalova'da parçayı bulamadık.verdiğimiz usta çınarcık'ta çıkma ayarlamıştı.o da uymadı dedi.Sıfırı da yokmuş dedi.
şimdi bize 99 model yamaha(93 ten 99 a kadar uyuyormuş)kuyruk dişli takımı lazım.(üç tane oluyormuş galiba tam bilmiyorum)Sıfırı ya da çıkmasını uygun fiyata bulabileceğimiz.servis ya da parçacı telefonu adresi lazım.
elinde olup satmak isteyen olursa ya da bilgisi olan varsa memnun olurum.
saygılar....
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Hocam geçmiş olsun Bursa ya girerken sol tarafta itimat mobilya var arka tarafında yamaha ,johnson servisi var orada bulabilrsin bende de bi telefonu olması lazım bi araştırayım ö.m den bildiririm.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hocam geçmiş olsun umarım kısa zamanda aradığını bulursun .
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
geçmiş olsun inşallah bulursun .benim fotokopi dişlilerini yaptırdığım ankarada bir usta varki dillere destan olmassa orayı deneriz.
tamam erol abi.olmazssa bakarız.
fotokopici yazdı:geçmiş olsun inşallah bulursun .benim fotokopi dişlilerini yaptırdığım ankarada bir usta varki dillere destan olmassa orayı deneriz.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
teşekkürler.valla tam da sezon başlarken kötü oldu...
bucalıfikret yazdı:hocam geçmiş olsun umarım kısa zamanda aradığını bulursun .
"Ey Türk;
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hocam geçmiş olsun, inşallah çabuk bulursun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aydın geçmiş olsun,kumburgazda motorcular var ama otarafa ne zaman geçerim bilemiyorum,eğer geçersem telefonlarını alır bildiririm.
İlgilenen herkese teşekkürler.bu akşam motoru bıraktığımız yerden aldık.Bursa'da yamaha servisi ile konuştuk.oraya götürecek yarın arkadaş.ne belalı işmiş deniz motorunda parça aramak

siz siz olun motora iyi bakın.sonra uğraşmak zorunda kalmayın.
herkese iyi avlar dilerim...
"Ey Türk;