Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
12-05-2009, 10:04
(Son Düzenleme: 12-05-2009, 10:16, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
arkadaşlar 2-3 gündür habertürk gazetesinde çıkan haberi okuyorum,haber şöyle,
bogazda balık tutanlardan insanlar rahatsızmış,insanlar bogaza gelip oltalarını açıp koltuklarını yayıp olta takımları kovalar koltuklar çok yer kaplıyormuş ve insanların geçmesine ve deniz kıyılarından yararlanmasına imkan kalmıyormuş.
bu nedenlerlede halk balık tutanlara tepkiliymiş.
ben kendi yorumumu yapmadan önce sizlerden gelecek yorumları merak ettim ve konuyu yoruma açtım.
sizce halk balıkçı ilişkisi ne olmalı veya bu durum sizce nedir?
not:konuyu habertürk iletişim bölümünede email ile link vererek göndereceğim.
konunun linkinide buldum ekliyorum oradada yapılan yorumlar var.
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=14...2009/05/11
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Arnavutköydeki şuandaki durum için yürüyüş yapanlar haklı bence. o kalabalıkta rapalanın biryerinize girmemesi için çok dikkatli olmak gerekiyor. Orada olta atanlar artık çinekop sevdasına öylesine kendilerinden geçmişlerki gözleri gelip geçenleri bile görmüyor. Ama bankların dolması vs. de ise , o banklara ilk önce kim oturuyorsa kalkana kadar kimsenin birşey söyleme hakkı olamaz. yayalar oturmak istiyorlarsa sabah 6 da gidip oturabilirler.

ayrıca bazı yerlerde özellikle anadolu yakasında sahilde kaldırımın çok dar olduğu bölümler var. önce o bölümlerin genişletilmesi gerekir.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Lafa bak ya halk boğaza yanaşamıyor boğaz işgal altında balık tutanlar halktan değil işgale gelmiş düşman yada uzaydan gelen yaratık sanki

bukadarda olmaz yazılan yorumları okuyorum balık tutanlara aylak avare işsiz güçsüz insanlar daha neler neler denmiş. Tabiki işsiz vatandaşlarımızda var ama izin gününde olan emekli olan yada kendi işi olup boş vakitlerini geçiren insan yokmu oralarda.İşsiz olanlara iş varda onlar hayır biz balık mı tutacaz diyorlar. İnsanların üç kuruşluk zevkine dil uzatanlar utanmalı bence diğer gasp edilen işgal edilen yerler temizlendi sözde boğazı işgal eden yazanların tabiriyle düşmanların temizlenmesi kaldı.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,495
Konuları: 56

Ordan Geçerken Dikkat Her taraf Rapalacı dolu
1.si birolun da dediği gibi bazı yerler gerçekten kaldırım olarak çok dar ve oralardan insanın yaya geçmesi çok zor ve tehlikeli,fakat böyle yerler koskoca boğazda 2-3 yerle sınırlıdır oralar için tüm bogaz balıkçısı karalanmamalı.
2.si kaldırımlar çoğu yerde genişletildi yani hem kıyıdan balık tutan hem yürüyüş yapana bol bol mekan var artık.
3.sü sadece pazar günleri olan kalabalık sanki herzaman varmış gibi yansıtılmış ve balıkçılar hep aynı kişilermiş gibi düşünülmüş.ben hafta sonu ailemle yürüyüşe giderim eşim ve çocuklar yürü ben balık tutarım yani hem tutan hem yürüyen taraf olarak birbirimizden şikayetçi olmayız ayrıca bende insanım ve hafta sonumu balık tutarak geçirmek beni memnun ediyor.yürüyüşe gidenler stres atacak da balık tutanmı atmayacak????
4.sü arada istisna medeniyetsiz kişiler çıkabilir onlar istisnadır ve her ortamda bulunurlar o zaman sokakta yürüyelim bile.tabiki ayıklanmalılar yani içip içip dagıtıp insanları rahatsız edenler veya gerçekten kendi evi gibi yayılanlar var ama bu koskoca haftada 1 pazar gününde toplasan 100 kişiyi geçmez ki bogaza pazar günü binlerce kişi gezmeye geliyor.
5.si gelişi güzel baglanan teknelerden bahsetmiş boğaz bu öyle gelişi güzel tekne bağlanamaz tamamen uydurma haber olmuş,tekneler sadece koylarda baglıdır toplasan 4-5 koy var zaten onlarıda kaptanlar vardır düzene sokarlar.
kısacası haber tamamen laf olsun torba dolsun diye yapılmış haber olsunda gerisi ne olursa olsun tarzı olmuş.tabiki her ortamda dogruda yalışta var ama bu haberdeki zihniyet kıyı balıkçısını tamamen karalamaya kalkmış buda hiç uygun olmamış.koskoca istanbula hava atan haber yapayım derken büyük bir kitleyi karşısına alan zihniyet yanlış haber yaptıgının farkına varırda haberini düzenler inşallah.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bence yararlanmak isteyen erkenden gelir ve kapar, Sonuçta balıkçıda halkdan birisi bu yüzden kimsenin rahatsız olmaya hakkı yok bence, balıkçıda bir süre balık tutar çekilir kenara bir başkasına yer açılır sen şu kadar saattir burdasın çekil kenara ben oturacağımda diyemez..Benim diyeceklerim bu sonuçta herkesin görüşüne saygım var..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
boğazda her yeri bilmem ama yapılan yorumlara bakıyom çoğu lakayıt bi şieyler yazmız,senda güzel bi yazı yazıver nihat.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:boğazda her yeri bilmem ama yapılan yorumlara bakıyom çoğu lakayıt bi şieyler yazmız,senda güzel bi yazı yazıver nihat.
yazdımda yayınlarlarmı bilmiyorum erden abi
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
balıkçılara işsiz güçsüz diyenlere bende derim ki.ordan geçenlerin işi gücü yokmu.ne işi var deniz kenarında,geziyormuşta,hava alıyormuşta. ormana yürüyüş parkurlarına vs gitsinler. yada evine, işyerine gitsin iş üretsin.
dil uzatana bende böyle karşılık veririm.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245