Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imaret'teydim...
Perşembe günü 15 Mayıs Gümülcine'nin kurtuluşu dolayısıyla burad resmi tatildi. bu fırsatı değerlendirmek istedim ve üç arkadaş (ahmet-muhammer ve ben) denize açıldık. sabah sırtı yaptık ama hiç birşey takılmadı (yalnız bir luço/turna; o kadar). sonra Meşe'ye çadırı onarmaya gittik. kısmetimizi akşam sırtısınde deneyecektik.
öğleden sonra tekrar denize açıldık ve sırtı yapmaya başladık. yine tık yok. sonra yemliye kalalım dedik. yemlide keyfimiz biraz da olsa yerine geldi. birkaç mırmır ve bir kova ispari (çoğu karışlıktı).

yem: mamun
olta: 3'lü klasik 3 ve 4 no.
derinlik: 4 ile 6 m.

tüm balıkçı dostlara rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
hiç yoktan iyidir hakan hocam,balıksız raporlardan kurtarmış bu balıklar sizleri.
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Akşam yüzünüz gülmüş Hakan.Tebrikler, afiyet olsunAlkisYoksa Faruk abiyle benim abone olduğumuz balıksız av raporlarına katılacaktınızSiyirdimMırmır ve ispariler gayet güzel görünüyorlar.İri boylarmış.Keyifli av dileklerimle.Rasgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:hiç yoktan iyidir hakan hocam,balıksız raporlardan kurtarmış bu balıklar sizleri.
afiyet olsun rastgele Alkis
nihat haklısın, faruk abiye eküri olacaktım az kalsın.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
kasap100 yazdı:Akşam yüzünüz gülmüş Hakan.Tebrikler, afiyet olsunAlkisYoksa Faruk abiyle benim abone olduğumuz balıksız av raporlarına katılacaktınızSiyirdimMırmır ve ispariler gayet güzel görünüyorlar.İri boylarmış.Keyifli av dileklerimle.Rasgele...AlkisSeerf

şu balıksız av raporlarını faruk abi güzel fotolarla dolduruyor. bende o kabiliyet yok. güzel foto çekemiyorum. dolayısıyla o sayfa bana
göre değilSiyirdim. hepimize bol balıklı günler diliyorum. sizler de bir an önce o sayfadan aboneliğinizi silin. rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Hakan arkadaş tebrikler Alkis en sonunda işlerden müsade bulup balığa çıkabilmişsin iyi boy mırmırda çıkmış Alkis acı azmak önündemi avlandınız ? Ahmet ve Muhammeri çıkartamadım Snifsinf neyse hepinize tebrikler Alkis Çadır işi bittimi ? kahve içmeye gelecem de onun için soruyorum Happy
Bul
Hakan hocam balıklar gayet iyiymiş,daha bollarına büyüklerine inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hakan mirmirlarin boylari guzel,mera neresi?
bu gun sirtide bende hava aldimSiyirdim
cadirinda iyi gunlerde otur,
Bul
hakan yinede balık almışsın tebrikler .çadırıda onarmışsınız bak misafirlerin gelcekmiş heheheAlkisBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hakanım helal olsun hem mırmır, bolca gırgır güzel gün olmuş sakın faruk abime benzeme çok tavuk yersin vallaAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İmaret meramın bereketi mariner8 41 5,549 26-08-2009, 08:18
Son Yorum: yycolak
  cuma imaret av raporu naxos 5 19 3,248 20-10-2008, 10:56