Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saldırganlar Tepside
Arkadaşlar dünkü havanın güzeliği beni daha uzakta olan avlağıma gitmeme vesile oldu.Gelenler ise tepsideki saldırganlar olunca biraz ilerimde avlanmakta olan arkadaşlar beni yedeğine takıp geçte olsa eski avlanma yerime getirdiler,karagöz ve erkek mercanları buradan aldımGulumse Daha büyükleri bolları sizlerin olması dileğimle rasgeleSeerf
İkinci fotodaki av iki gün öncesi yaptığım avdır.
YemConfusedülünez,kalamar
Olta:Klasik üçlü ana beden 0.60,köstekler 0.35
Kanca:1251C 5 no düz mercan.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
sayın balıkçım balıkları çeşit yapmışsın afiyet olsunAlkisSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
oncelikle birinci foto cok guzelAlkis
artik kalamarlarin gelmis abi,gozun aydin,guzel ve cesitli balik var,afiyet olsunSeerf
o saldirganlari tuttugun yerde derinlik ne kadar?bayagi bir derin olmasi lazim,zannediyorum
Bul
Orhan babam sen bu işin piirisin beee...Maşallahın var baba nazar değmesin bol balıklı avlar dilerim..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhan abim tebrikler koluna sağlıkAlkistepsi başrollere çıkmaya başlamış hiç boşalmasın inşallahAffetköpek blıkları bizede denk gelmişti mordoğanda yiyiliyormu kaptanım onlar?
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
Abim benim, afiyet ola.
Bul
Bereketli, olsun kaptan..Seerf
Bul
Orhan abi, bereketli vede afiyet olsunAlkisSeerf. O köpek balıkları hakkında biraz bilgi verirmisin; nedir nasıl yenir vs..
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Orhan kardeş yine klasını konuşturmuşsun. O engin sularda bu saldırganları bulup yakalamak her yiğidin harcı değil.Hele o karagözler bir harika .Afiyet olsun.Bol şanşlar,daha iyisini avlanman dileyimle rast gele.Alkis
Bul
bereketli olsun sayın ekmekçim Seerf çeşni yapmışsın afiyet olsunAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,408 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi