Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaşıkla kolyoz
S.A. arkadaslar gunaydın dun atılla arkadısımla sahılde kasık atalım dedık saat 6 da cıktık oraya buraya derken yuruyen koskun orda bulduk kendımızı saat 7.30 arası orta sulakta gezınırken benım kamıs bırden ağırlastı neyse balık bıze doğru yaklasınca bırde ne goreyım kolyoz ıkımızde sasırdık kısmete bak dıye hemen oraya capa atılıp basladık hem yemlı hemde kasık atmaya maalesef tık yok kısmetıme kolyoz cıktı donduk geldık sızlerle paylasmak ıstedım cumlemıze rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İnşallah devamı gelir harun abi Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Hep yine bir tanemiymiş inşallah devamı olurda bol bol tutarsınız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bazı seneler marmarada güzel uskumru yapıyor. Armutlunun biraz üzeri Bozburunda özellikle. Belki bu kolyoz yazın yapacak uskumru-kolyozun habercisidir.Smile
Bul
ya nasip , ya kısmet harun abi.az ama öz.tahminimce devamı gelir gibi geliyor bana.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
[quote=fish or die]İnşallah devamı gelir harun abi Alkis[/quot
ınsallah cumlemıze gelırde bı balık zevkı yaparız
Bul
Demekki oralarda kolyoz var.
Küçük sarımsak zoka,0.20 misina,Varsa taze hamsi.Yemler fazla büyük olmamalı!...
9kulaç kalama ,tekneden ileriye doğru atıp bekle.Bu taktikle buralarda bu balık gayet güzel alınıyor Haruncum.
İnşallah orada da tutar...Rastgelsin.
Bul
A.S Harun,kolyoz kıyıya kadar geldiyse aramaya devamAlkisrastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hep yine bir tanemiymiş inşallah devamı olurda bol bol tutarsınız..

ahmet arkadas napalım hep bı tane bı tane goturuyoruz demekkı o merayı bos bırakmıyacağız devamlı yemlı caparı seklı aramak lazım bol balıklar cumlemıze
Bul
orhanekmekci yazdı:A.S Harun,kolyoz kıyıya kadar geldiyse aramaya devamAlkisrastgeleSeerf
saol orhan abı ısten vakıt bulursam artık ordayım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,771 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  08.09.2008 Çiftlikköy-Kolyoz Lakerda 39 4,572 15-09-2008, 22:14
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi